Povezane vesti
Imam u Ugandi na udaru kritika pošto je greškom oženio muškarca
IndeksOnline 16.01.2020
KAMPALA – Jedan imam u Ugandi našao se na udaru kritika pošto se venčao s muškarcem za kog je mislio da je žena, što ukazuje na izraženu netoleranciju u toj istočnoafričkoj zemlji, izjavio je aktivista za prava homoseksualaca Frenk Mugiša… »
Imam greškom oženio muškarca, pa ga stavili na stub srama: Istina se otkrila posle jedne krađe televizora! (video)
Kurir 16.01.2020
Jedan imam u Ugandi našao se na udaru kritika pošto se venčao s muškarcem za kog je mislio da je žena, što ukazuje na izraženu netoleranciju u toj istočnoafričkoj zemlji, izjavio je aktivista za prava homoseksualaca Frenk Mugiša. Imam koji tvrdi… »
Vesti dana »
U većem delu Srbije kiša i susnežica, na planinama sneg, temperatura od -2 do 6 stepeni
Politika pre 45 minutajoš 30 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Novi magazin pre 2 satajoš 9 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog raseljavanja Gaze
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Troje povređenih pri obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTV pre 2 satajoš 17 povezanih
„Masakr je počeo rafalnom paljbom, pucao je u više pravaca“: Veštaci svedoče na suđenju Urošu Blažiću za masovnu pucnjavu kod Mladenovca
Nova pre 56 minutajoš 17 povezanih