Повезане вести
Срамна одбрана насилника: Брутално претукао девојку, па плакао пред судијом:"Тукао сам је због једне поруке, али нисам знао да…
Блиц 17.01.2020
Ђорђе Лацковић (25) из Клена код Богатића, који је оптужен за брутално пребијање своје тадашње девојке Иване Филиповић (23), признао је јуче кривицу на главном претресу у Основном суду у Новом Саду, али је негирао наводе… »
Оптужени за пребијање девојке у Новом Саду: Нисам знао да је пегла била врућа
Радио 021 17.01.2020
Ђ.Л. (24) оптужен да је претукао девојку у стану на Подбари негирао је кривицу на јучерашњем главном претресу. Он је оптужен за насиље у породици и терети се да је 12. марта 2019. године, у изнајмљеном стану у Косовској 4 у… »
“Поштујем жене и нисам насилник”, рече данас на суду Ђорђе (25), који је Ивану (23) пекао пеглом и секао ножем
Вечерње новости 16.01.2020
Тог 12. марта стигла ми је порука од непознате особе, зашто се моја девојка прави луда и неће да врати паре, рекао је Лацковић. ВОЛЕО сам ту девојку, и веома ми је жао што се све то догодило. Нисам монструм, како сам представљен… »
Вести дана »
уживо ИЗБОРИ У НЕГОТИНУ, МИОНИЦИ И СЕЧЊУ: Објављено колика је излазност у сва три места до 16 сати
Еуроневс пре 18 минутајош 105 повезаних
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са падавинама и упозорењем на поледицу
Наслови.аи пре 2 сатајош 30 повезаних
Колики је одзив гласача у Мионици, Неготину и Сечњу током преподнева?
Данас пре 1 сатјош 24 повезане