Повезане вести
Зеленски "дозволио" Гончаруку да остане премијер Украјине
РТС 17.01.2020
Украјински председник Володимир Зеленски дозволио је премијеру Олексију Гончаруку да остане на челу владе након што је поднео оставку због аудио-снимка у којем критикује Зеленског. У видео-снимку на којем Зеленски и Гончарук седе… »
Зеленски одбио премијерову оставку: Није тренутак за политичке потресе
Курир 17.01.2020
Председник Украјине Владимир Зеленски изјавио је да ће дати још једну шансу премијеру Олексију Хончаруку који је раније у току дана поднео оставку на ту функцију, само неколико дана пошто се појавио аудио снимак на којем… »
Премијер Украјине поднео оставку
Вести онлине 17.01.2020
Председник Владе Украјине, Олексиј Хончарук, поднео је оставку на ту функцију, а председник Владимир Зеленски је одговорио да ће је размотрити. – Дошао сам у позицију да испуним програм председника. Он је за мене узор отворености… »
Премијер Украјине поднео оставку
Н1 Инфо 17.01.2020
Украјински премијер Олексиј Хончарук изјавио је да је поднео оставку, неколико дана пошто се појавио снимак на којем говори да председник Украјине Володимир Зеленски не зна ништа о економији. Хончарук је на Фејсбуку написао да је… »
Оставка украјинског премијера Алексеја Гончарука
Данас 17.01.2020
Украјински премијер Алексеј Гончарук поднео је оставку и о томе је обавестио председника Украјине Володимира Зеленског. -Преузео сам функцију премијера како би реализовао програм председника Володимира Зеленског. Он за мене… »
Украјински премијер поднео оставку
Нови магазин 17.01.2020
Украјински премијер Олексиј Хончарук изјавио је данас да је поднео оставку, неколико дана пошто се појавио снимак на којем говори да председник Украјине Володимир Зеленски не зна ништа о економији. Хончарук је на Фејсбуку написао… »
Премијер Украјине поднио оставку, предсједник је разматра
Ал Јазеера 17.01.2020
Олексиј Хончарук је одбио одговорити на питање да ли користи пријетњу оставком као начин провјере повјерења предсједника Володимира Зеленског. Премијер Украјине Олексиј Хончарук поднио је оставку на ту функцију, а предсједник… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних
Вељковић пред Штурм: Аустријске екипе играју као немачке, знамо како хоћемо да играмо
Нова пре 13 минутајош 41 повезана