Повезане вести
Ахмети: Нуђена ми је подела Македоније, али сам је одбио
Студио Б 17.01.2020
Лидер албанске владајуће странке у Северној Македонији ДУИ, Али Ахмети, изјавио да му је у прошлости била нуђена подела Македоније по етничким линијама, али да ју је, како каже, експресно одбио. Скопски портал Плусинфо пише да је… »
Ахмети: Нуђена ми је подела Македоније, али сам је одбио
РТВ 17.01.2020
СКОПЉЕ - Лидер албанске владајуће странке у Северној Македонији ДУИ, Али Ахмети, изјавио је да му је у прошлости била нуђена подела Македоније по етничким линијама, али да ју је, како каже, експресно одбио. Скопски портал… »
Ахмети: Нуђена ми је подјела Македоније, али сам одбио
Ал Јазеера 17.01.2020
Шеф ДУИ-ја каже да је одбио понуду челника великих странака јер би подјела била штетна и за Албанце и за Македонце. Челник албанске владајуће странке у Сјеверној Македонији ДУИ, Али Ахмети, изјавио је да му је у прошлости била… »
Лидер албанске странке тврди: "Нуђена ми је подела Македоније, експресно сам је одбио"
Телеграф 17.01.2020
Скопски портал Плусинфо пише да је Ахмети истакао да би свака подела Северне Македоније била штетна и за Албанце и за Македонце у тој земљи. Лидер албанске владајуће странке у Северној Македонији ДУИ Али Ахмети изјавио је да му… »
Вести дана »
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 12 минутајош 16 повезаних
АМСС: Магла и смањена видљивост ујутро и увече, камиони на прелазу Батровци чекају шест сати
Н1 Инфо пре 1 сатјош 9 повезаних