Povezane vesti
Ahmeti: Nuđena mi je podela Makedonije, ali sam je odbio
Studio B 17.01.2020
Lider albanske vladajuće stranke u Severnoj Makedoniji DUI, Ali Ahmeti, izjavio da mu je u prošlosti bila nuđena podela Makedonije po etničkim linijama, ali da ju je, kako kaže, ekspresno odbio. Skopski portal Plusinfo piše da je Ahmeti istakao da… »
Ahmeti: Nuđena mi je podela Makedonije, ali sam je odbio
RTV 17.01.2020
SKOPLJE - Lider albanske vladajuće stranke u Severnoj Makedoniji DUI, Ali Ahmeti, izjavio je da mu je u prošlosti bila nuđena podela Makedonije po etničkim linijama, ali da ju je, kako kaže, ekspresno odbio. Skopski portal Plusinfo piše da je Ahmeti… »
Ahmeti: Nuđena mi je podjela Makedonije, ali sam odbio
Al Jazeera 17.01.2020
Šef DUI-ja kaže da je odbio ponudu čelnika velikih stranaka jer bi podjela bila štetna i za Albance i za Makedonce. Čelnik albanske vladajuće stranke u Sjevernoj Makedoniji DUI, Ali Ahmeti, izjavio je da mu je u prošlosti bila nuđena podjela… »
Lider albanske stranke tvrdi: "Nuđena mi je podela Makedonije, ekspresno sam je odbio"
Telegraf 17.01.2020
Skopski portal Plusinfo piše da je Ahmeti istakao da bi svaka podela Severne Makedonije bila štetna i za Albance i za Makedonce u toj zemlji. Lider albanske vladajuće stranke u Severnoj Makedoniji DUI Ali Ahmeti izjavio je da mu je u prošlosti bila… »
Vesti dana »
Teški incidenti tokom akcije „Zastani Srbijo“ širom zemlje: Nasilnici i provokatori idu na građane kolima i kamionima, okršaji od Sombora do Loznice
Nova pre 26 minutajoš 91 povezana
Sneg će tek zavejati: Ove predele Srbije očekuje i više od 30 centimetara
Telegraf pre 32 minutajoš 22 povezane
Šta je Srbija najviše uvozila, a šta izvozila u prvih deset meseci ove godine?
Danas pre 32 minutajoš 12 povezanih