Повезане вести
Табаковић: Не бих ја ово могла да нема тог и таквог Вучића
Н1 Инфо 17.01.2020
Гувернерка Народне банке Јоргованка Табаковић каже да ће у својој столици остати док је Александар Вучић председник Србије. Она је у интервјуу за ББЦ на српском казала да није од оних који би се грчевито држали за столицу. "Ја… »
Табаковић: Док је СНС на власти ја сам гувернер
РТВ 17.01.2020
БЕОГРАД - Док је Српска напредна странка на власти, односно Александар Вучић председник или на месту са ког управља државом - ја сам гувернер, јер нисам од оних који би се грчевито држали за ову столицу, изјавила је у интервјуу… »
Интервју петком – Јоргованка Табаковић: „Ја сам гувернер док је Вучић на власти“
Данас 17.01.2020
Мандат Јоргованке Табаковић на челу Народне банке Србије четврти је по дужини трајања у више од 135 година постојања ове институције. Ако остане на функцији до краја актуелног мандата, испред ње ће остати још само лице са… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова економија пре 2 сатајош 22 повезане
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 3 сатајош 3 повезане
НБС: Девизно тржиште стабилно, страног новца довољно, грађани да пријаве неправилности
Форбес пре 35 минутајош 24 повезане