Povezane vesti
Đorđe je Ivanu pekao peglom i polomio rebra, a sada kaže da mu je bila „samo devojka“
Luftika 17.01.2020
Đorđe Lacković (25), optužen je za nasilje u porodici, pod sumnjom da je u martu prošle godine brutalno pretukao svoju tadašnju devojku Ivanu Filipović (23). Lacković je juče pred novosadskim sudom izneo svoju odbranu, osmišljenu tako da umanji… »
OPTUŽENI ZA PREBIJANJE DEVOJKE U KOSOVSKOJ: "Nisam monstrum i nasilnik, poštujem žene"
Moj Novi Sad 17.01.2020
Počelno suđenje za brutalno nasilje počinjeno u Novom Sadu polovinom marta prošle godine. – Voleo sam tu devojku, i veoma mi je žao što se sve to dogodilo. Nisam monstrum, kako sam predstavljen u optužnici i medijima, poštujem žene, i nisam… »
"Reci devojci da se ne pravi luda da ne bi bila Severina": Lacković prepričao čudni razgovor na sudu
Telegraf 17.01.2020
- Počeo sam da je udaram, ona je uzela peglu s tepiha i udarila me u grudi, ja sam joj oteo tu peglu i počeo da je udaram - ispričao je Đorđe Lacković. Đorđe Lacković (25) iz Klenja kod Bogatića, koji je optužen za nasilje u porodici, jer se… »
Vesti dana »
Veliki protest u Beogradu: Studenti, poljoprivrednici i građani odali poštu nastradalima u Novom Sadu
Glas Amerike pre 1 danjoš 73 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 8 satijoš 9 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 14 satijoš 2 povezane
Pogledajte kako je izgledao večerašnji protest na Slaviji zabeležen objektivom kamere TV Nova
Nova pre 3 satajoš 24 povezane