Povezane vesti
Đorđe je Ivanu pekao peglom i polomio rebra, a sada kaže da mu je bila „samo devojka“
Luftika 17.01.2020
Đorđe Lacković (25), optužen je za nasilje u porodici, pod sumnjom da je u martu prošle godine brutalno pretukao svoju tadašnju devojku Ivanu Filipović (23). Lacković je juče pred novosadskim sudom izneo svoju odbranu, osmišljenu tako da umanji i… »
OPTUŽENI ZA PREBIJANJE DEVOJKE U KOSOVSKOJ: "Nisam monstrum i nasilnik, poštujem žene"
Moj Novi Sad 17.01.2020
Počelno suđenje za brutalno nasilje počinjeno u Novom Sadu polovinom marta prošle godine. – Voleo sam tu devojku, i veoma mi je žao što se sve to dogodilo. Nisam monstrum, kako sam predstavljen u optužnici i medijima, poštujem žene, i nisam nasilnik… »
"Reci devojci da se ne pravi luda da ne bi bila Severina": Lacković prepričao čudni razgovor na sudu
Telegraf 17.01.2020
- Počeo sam da je udaram, ona je uzela peglu s tepiha i udarila me u grudi, ja sam joj oteo tu peglu i počeo da je udaram - ispričao je Đorđe Lacković. Đorđe Lacković (25) iz Klenja kod Bogatića, koji je optužen za nasilje u porodici, jer se tereti da je… »
Vesti dana »
MOL i Gasprom dogovorili ugovor za NIS, Srbija će povećati udeo za pet odsto
NIN pre 16 minutajoš 41 povezana
Nakon blokade dekanata održan sastanak sa dekanom Filozofskog fakulteta u Novom Sadu zbog otkaza Jeleni Kleut
Mašina pre 2 satajoš 33 povezane
Dmitrijev: Evropska unija postala strateški ranjiva zbog odbacivanja ruskog gasa
NIN pre 11 minutajoš 83 povezane
EU se bori da izbegne Trampove carine zbog Grenlanda, sprema povratne mere
Nova ekonomija pre 56 minutajoš 28 povezanih