Повезане вести

Ђорђе је Ивану пекао пеглом и поломио ребра, а сада каже да му је била „само девојка“

Ђорђе је Ивану пекао пеглом и поломио ребра, а сада каже да му је била „само девојка“

Луфтика 17.01.2020
Ђорђе Лацковић (25), оптужен је за насиље у породици, под сумњом да је у марту прошле године брутално претукао своју тадашњу девојку Ивану Филиповић (23). Лацковић је јуче пред новосадским судом изнео своју одбрану, осмишљену… »
ОПТУЖЕНИ ЗА ПРЕБИЈАЊЕ ДЕВОЈКЕ У КОСОВСКОЈ: "Нисам монструм и насилник, поштујем жене"

ОПТУЖЕНИ ЗА ПРЕБИЈАЊЕ ДЕВОЈКЕ У КОСОВСКОЈ: "Нисам монструм и насилник, поштујем жене"

Мој Нови Сад 17.01.2020
Почелно суђење за брутално насиље почињено у Новом Саду половином марта прошле године. – Волео сам ту девојку, и веома ми је жао што се све то догодило. Нисам монструм, како сам представљен у оптужници и медијима, поштујем… »
"Реци девојци да се не прави луда да не би била Северина": Лацковић препричао чудни разговор на суду

"Реци девојци да се не прави луда да не би била Северина": Лацковић препричао чудни разговор на суду

Телеграф 17.01.2020
- Почео сам да је ударам, она је узела пеглу с тепиха и ударила ме у груди, ја сам јој отео ту пеглу и почео да је ударам - испричао је Ђорђе Лацковић. Ђорђе Лацковић (25) из Клења код Богатића, који је оптужен за насиље у… »

Вести дана »