Povezane vesti
Sigurnosne kamere nisu snimile trenutak ubistva Kristine Kaplanović na pumpi u Beogradu
PP media 17.01.2020
Nova Varoš/Beograd – Sigurnosne kamere postavljene na benzinskoj pumpi NIS u Velikom Mokrom Lugu, na kojoj je 25. maja 2017, prilikom pljačke ubijena radnica Kristina Kaplanović (20), zabeležile su šta se dešavalo u noći tragedije za koju je… »
"Kako su isparili delovi snimaka ubistva?" Kristinin otac se nada da pravi ubica nije na slobodi
Telegraf 17.01.2020
- Kad su ga uhapsili, pitao sam inspektora policije da li su sigurni da je to on, rekli su: "Sto odsto! Mi ne grešimo". Sad već ne znam šta da kažem. Ne verujem više ni u šta - kaže Stanislav Kaplanović, otac Kristine ubijene na pumpi te kobne… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi i grupe građana pešače ka Beogradu pred protest najavljen za 15. mart
RTV pre 27 minutajoš 29 povezanih

Gradonačelnik Novog Sada za Danas: Ne znam gde mi je pomoćnik, ako je ispred N1, nije po mom nalogu
Danas pre 33 minutajoš 24 povezane

Ružić: Kamp u Pionirskom parku kao kulisa iz rijalitija, nova vlada da bude oročena i pripremi izbore
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih

Tandem Bogdanović-Zubac: Ne razumeju nas, pa ne znaju šta smeramo
Sport klub pre 2 satajoš 12 povezanih

Stigla prva reakcija kremlja na predlog o primirju: Putinov pomoćnik otkrio koji je stav Rusije, čeka se obraćanje ruskog lidera?!
Blic pre 16 minutajoš 40 povezanih