Повезане вести

Жабац побеснео: Милијана га преварила у ријалитију, а он све гледао!

Жабац побеснео: Милијана га преварила у ријалитију, а он све гледао!

Курир 17.01.2020
Немања Стаматовић Жабац наљутио се када је чуо како га је Милијана Божић издала. Наиме, Милијана је бацила око на једног госта. Све је то посматрао Жабац не верујући шта види. Он је због Милијаниних поступака љут и не жели да… »
Милијана пуца од среће: Нико није ни приметио да има нову љубав! Жабац и Милојко су сада прошлост, а он ју је освојио!

Милијана пуца од среће: Нико није ни приметио да има нову љубав! Жабац и Милојко су сада прошлост, а он ју је освојио!

Курир 17.01.2020
Милијана Божић према речима једне од цимерки није заљубљена ни у Милојка, а ни у Немању Стаматовића Жапца. Божићева је током журке бацила око на музичара, а сада ју је раскринкала Кики Николић. "Милијана је синоћ била… »
Била је заљубљена у мене: Милојко открио која учесница га је меркала, а она није ћутала! (Фото)

Била је заљубљена у мене: Милојко открио која учесница га је меркала, а она није ћутала! (Фото)

Курир 17.01.2020
Милојко Божић је током емисије причао у каквом односу је био са Слађом Петровић. Он је открио да је мајка Изабеле Алијоски била заљубљена у њега. "Била си заљубљена у мене", рекао је Милојко, а учесница му није остала дужна… »

Вести дана »