Povezane vesti
Zbog njega ste gledali gole manekenke i onaj kostim u Petom elementu! Video
Mondo 17.01.2020
Žan Pol Gotje najavio da se povlači sa modne scene! Zbogom kralju modnih pista zahvaljujući kojem ste videli Madonine grudi i Lilo u trakama... Žan Pol Gotje najavio da se povlači sa modne scene! Zbogom kralju modnih pista zahvaljujući kojem ste… »
Žan Pol Gotje najavio svoju poslednju modnu reviju
N1 Info 17.01.2020
Francuski kreator visoke mode Žan Pol Gotje izjavio je da će revija njegovih kreacija u sredu u Parizu biti njegova poslednja smotra posle 50 godina karijere, ali da kreće u novi projekat sa svojom kompanijom. "Ja ću 22. januara velikom revijom visoke… »
Žan Pol Gotje najavio povlačenje
Politika 17.01.2020
PARIZ – Francuski modni kreator Žan Pol Gotje najavio je danas da će revija visoke mode koju će održati sledeće sedmice u Parizu biti njegova poslednja. „Ova revija koja slavi 50 godina moje karijere biće ujedno i moja poslednja”, objavio je… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 1 satjoš 2 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih