Povezane vesti
"Radovan stao iza mene, iz dlanova počeli da mi rastu čempresi!" Američka profesorka tvrdi da Karadžič ima božansku energiju…
Srbija danas 18.01.2020
Profesorka Džesika Stern se 2015. sastala sa Radovanom Karadžićem u Hagu. Kako sama kaže, ćutala je o tom susretu gotovo pet godina, a sada je u "Njujork tajmsu" objavila članak "Zašto sam dopustila osuđenom ratnom zločincu da me isceljuje energijom". -… »
Američka profesorka prvi put otkrila detalje susreta u ćeliji: Radovan Karadžić me je lečio 48 sati!
Srbija danas 18.01.2020
Amerikanka Džesika Stern objavila je svoj rad koji je nastao nakon što je provela vreme sa Radovanom Karadžićem. Stern, koja radi u školi za globalne studije na Boston univerzitetu objavila je u Njujork Tajmsu esej pod naslovom "Zašto sam dopustila… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 1 satjoš 41 povezana

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 1 satjoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 1 satjoš 27 povezanih