Повезане вести

Емотивна исповест Владимира Штимца: Марко Поповић ми је давао новац када нисам имао, живео сам и на -40

Емотивна исповест Владимира Штимца: Марко Поповић ми је давао новац када нисам имао, живео сам и на -40

Моззарт спорт 18.01.2020
Звездин центар се у разговору са литванске медије присетио дана у Жалгирису. Много тога је у каријери прошао Владимир Штимац. Некадашњи репрезентативац Србије и освајач многобројних медаља са нашом селекцијом ове сезоне се… »
Штимац открио драматичне детаље из своје каријере, Хрват му је помогао као нико други!

Штимац открио драматичне детаље из своје каријере, Хрват му је помогао као нико други!

Спортске.нет 18.01.2020
Звездин центар присетио се периода када је носио дрес Жалгириса. Утакмица између Црвене звезде и Жалгириса пре три дана у Евролиги била је повод и за литванске новинаре да обаве занимљив разговор са Владимиром Штимцем, кога се… »
Неиспричана литванска прича Владимира Штимца о животу на минус 40 и Хрвату којег никада неће заборавити

Неиспричана литванска прича Владимира Штимца о животу на минус 40 и Хрвату којег никада неће заборавити

Вечерње новости 18.01.2020
Волео бих да видим да млади играчи чешће пролазе кроз овакве ситуације. Наравно, причам о здравом кошаркашком окружењу – рекао је центар Црвене звезде. Колико пут до спортских звезда може да буде трновит одлично зна Владимир… »

Вести дана »