Povezane vesti
Otvorio se o svojoj bolesti – Mihajlović: Nisam heroj, imao sam napad panike, hteo sam da razbijem prozor i pobegnem…
Hot sport 18.01.2020
Legendarni srpski fudbaler koji trenutno trenira Bolonju Siniša Mihajlović otvorio se o svojoj bolesti iznevši nepoznate detalje iz svoje borbe. Srbin je tokom gostovanja u emisiji ‘Verisimo‘ govorio o svojoj bolesti i kako se sa njom nosio od… »
Miha o najtežoj borbi u životu: Ludeo sam u bolnici, hteo sam da pobegnem
Mondo 18.01.2020
Srpski trener ispričao kako je izdržao cikluse hemoterapije i transplantaciju koštane srži proteklih meseci, šta mu je davalo snagu i kako se bori sa leukemijom. Srpski trener ispričao kako je izdržao cikluse hemoterapije i transplantaciju koštane… »
Mihajlović: Hteo sam da pobegnem iz bolnice kroz prozor
Sportski žurnal 18.01.2020
Potresna ispovest Siniše Mihajlovića na italijanskoj televiziji. Svako pojavljivanje Siniše Mihajlovića u javnosti izaziva ogromnu pažnju. Ispovest srpskog trenera u emisiji „Verisimotv“ na italijanskoj televiziji bila je emotivna, iskrena, na… »
Vesti dana »
U iščekivanju razgovora Moskva tvrdi pazar: Hoće li Tramp popustiti, a Putin dobiti ono što želi?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 10 satijoš 1 povezana