Povezane vesti
Otvorio se o svojoj bolesti – Mihajlović: Nisam heroj, imao sam napad panike, hteo sam da razbijem prozor i pobegnem…
Hot sport 18.01.2020
Legendarni srpski fudbaler koji trenutno trenira Bolonju Siniša Mihajlović otvorio se o svojoj bolesti iznevši nepoznate detalje iz svoje borbe. Srbin je tokom gostovanja u emisiji ‘Verisimo‘ govorio o svojoj bolesti i kako se sa njom nosio od momenta… »
Miha o najtežoj borbi u životu: Ludeo sam u bolnici, hteo sam da pobegnem
Mondo 18.01.2020
Srpski trener ispričao kako je izdržao cikluse hemoterapije i transplantaciju koštane srži proteklih meseci, šta mu je davalo snagu i kako se bori sa leukemijom. Srpski trener ispričao kako je izdržao cikluse hemoterapije i transplantaciju koštane srži… »
Mihajlović: Hteo sam da pobegnem iz bolnice kroz prozor
Sportski žurnal 18.01.2020
Potresna ispovest Siniše Mihajlovića na italijanskoj televiziji. Svako pojavljivanje Siniše Mihajlovića u javnosti izaziva ogromnu pažnju. Ispovest srpskog trenera u emisiji „Verisimotv“ na italijanskoj televiziji bila je emotivna, iskrena, na trenutke i… »
Vesti dana »
Makron naredio premeštanje nuklearnog nosača aviona u Sredozemlje zbog sukoba na Bliskom istoku
Beta pre 18 minutajoš 45 povezanih
Poljoprivrednik Veljković: Za sutra zakazan sastanak u Vladi Srbije, očekujemo da se nešto zvanično reši
Morava info pre 6 satijoš 35 povezanih
"On nije Čerčil, nisam to očekivao": Tramp besan na Kira Starmera, haos među saveznicima zbog rata sa Iranom
Mondo pre 3 satajoš 32 povezane
Makron šalje nosač aviona na Bliski istok: Hitna odluka Emanuela Makrona (foto)
Mondo pre 48 minutajoš 110 povezanih
U Dubaiju se nalazi najskuplja hotelska soba na svetu: I četkice za zube suod zlata,a od cene će vam se zavrteti u glavi
Kurir pre 3 satajoš 28 povezanih