Povezane vesti
Nataša Bekvalac zbog koncerta posećuje psihoterapeuta!
Mondo 18.01.2020
"Mesecima sam spavala samo po dva, tri sata..." "Mesecima sam spavala samo po dva, tri sata..." Nataše Bekvalac uveliko se priprema za svoj veliki solistički koncert u Areni zakazan na 14. februar. Novosadska barbika je kako se navodi do sada spremila… »
Bekvalčeva je mesecima spavala po 3 sata i budila se u znoju! Kad god bi negde zapelo, mir bi pronalazila samo ovde!
Kurir 18.01.2020
Prema rečima izvora bliskog Nataši Bekvalac, pevačica je u pripreme za koncert koji je zakazala za februar ove godine uvrstila i odlaske kod psihoterapeuta. Navodno, to joj izuzetno pomaže i uvek se kući vrati preporođena. "Još kada je odlučila da… »
Vesti dana »
Skupština Srbije danas o nadležnosti sudova i tužilaštava, poslanici opozicije protiv predloga Uglješe Mrdića
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Preminuo nekadašnji kandidat za ambasadora SAD u Srbiji Mark Brnović
NIN pre 9 minutajoš 20 povezanih
Predsednica Skupštine evroparlamentarce smatra nebitnim, ali ih danima komentariše
Danas pre 19 minutajoš 3 povezane
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 12 satijoš 2 povezane
(Video) Jezivo, kran pao na voz u pokretu! Nezamisliva nesreća na Tajlandu, 27 mrtvih: "Spavao sam i odjednom sam čuo glasan tresak"
Blic pre 4 minutajoš 16 povezanih