Povezane vesti
Denser priznao: "Gagija volim, ali sa Anabelom više ne komuniciram!"
Mondo 18.01.2020
Sukob između Đoleta Đoganija i Anabele Atijas traje već duže vreme, a on je ovoga puta želeo da demantuje nekoliko njenih tvrdnji! Sukob između Đoleta Đoganija i Anabele Atijas traje već duže vreme, a on je ovoga puta želeo da demantuje nekoliko njenih… »
Đole više ne priča Sa Anabelom: Sukobili se zbog Lune, a Đogani sad izneo i porodični detalj!
Kurir 18.01.2020
Sukob Anabele Atijas i bivšeg devera Đoleta Đoganija traje već godinama, a sada je Đole priznao u kakvom su odnosu. "Gagija volim, to mi je brat, učio sam ga svemu. Ako priča nešto o meni u rijalitiju onda mora da kaže iskreno kako je bilo. Nikad se… »
Vesti dana »

„Neslavan kraj reprezentacije“: Oglasio se legendarni Igor Rakočević, pomenuo i Micića
Nova pre 46 minutajoš 32 povezane

Rusi prvi put pogodili zgradu vlade u Kijevu! Zbog masovnog napada Poljska digla avione! Jezive scene u prestonici, ima mrtvih (foto, video)
Blic pre 11 minutajoš 14 povezanih

"Pešić je užasan i bahat!" Skandalozno: Hrvatski novinar sramno isprozivao selektora Srbije, pa potkačio i Jokića!
Kurir pre 11 minutajoš 16 povezanih

Danas pretežno sunčano, najniža jutarnja temperatura osam, najviša dnevna 33 stepena
Euronews pre 26 minutajoš 10 povezanih

Retka pojava na nebu večeras Potpuno pomračenje Meseca, a evo gde će moći da se prati "uživo"
Dnevnik pre 46 minutajoš 6 povezanih