Повезане вести

Овако нешто нисам смео ни да маштам: Ево шта је Новица Величковић рекао након што је ушао у историју (видео)

Овако нешто нисам смео ни да маштам: Ево шта је Новица Величковић рекао након што је ушао у историју (видео)

Хот спорт 19.01.2020
Кошаркаши Партизана декласирали су синоћ у железнику екипу ФМП-а, а крилни центар клуба уписао се у историју. Величковић је у победи над ‘пантерима’ 57:87 по 472. пут обукао дрес Партизана, чиме се винуо на прво место вечне листе… »
"Мени ово ненормално: Значи!" Новица Величковић после ноћи за памћење: Странци с овим нису упознати, наши знају...

"Мени ово ненормално: Значи!" Новица Величковић после ноћи за памћење: Странци с овим нису упознати, наши знају...

Спортал блиц 19.01.2020
Кошаркаши Партизана, лакше него што је очекивано савладали су ФМП у дербију 16. кола АБА лиге резултатом 57:87. , па је тако постао рекордер по броју наступа за наш најтрофејнији кошаркашки клуб: - Мени ово ненормално значи… »
Велики лав

Велики лав

Моззарт спорт 19.01.2020
Честитке Величковићу на рекорду од Душка Вујошевића, Андрее Тринкијерија, Остоје Мијаиловића, Петра Божића... Капитен Партизана Новица Величковић синоћ је постао играч са највише утакмица у историји црно-белих. Ушао је у току… »
Величковић: Нисам смео ни да маштам…

Величковић: Нисам смео ни да маштам…

Спортски журнал 19.01.2020
Капитен Партизана Новица Величковић постао је са 472 утакмице играч са највише наступа за тај кошаркашки клуб. Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић, након што је против ФМП-а одиграо рекордну 472. утакмицу у црно-белом… »
Емотивни рекордер Величковић: Јако велики моменат за мене, тако да ј**и га

Емотивни рекордер Величковић: Јако велики моменат за мене, тако да ј**и га

Мондо 19.01.2020
Капитен Партизана остварио је сан и ушао у легенду, а после тога је тешко проналазио речи. Капитен Партизана остварио је сан и ушао у легенду, а после тога је тешко проналазио речи Ушао је Новица Величковић одавно у историју… »
Величковић: Срећа, љубав и понос! Нисам смео ни да маштам...

Величковић: Срећа, љубав и понос! Нисам смео ни да маштам...

Н1 Инфо 19.01.2020
Капитен Партизана Новица Величковић у суботу увече у Железнику одиграо је 471. меч у дресу клуба из Хумске и на врху вечне листе престигао Петра Божића. Црно-бели су у предграђу убедљиво савладали Пантере у 16. колу АБА лиге и… »
Црно-бели наставили победнички низ: Партизан славио у Железнику

Црно-бели наставили победнички низ: Партизан славио у Железнику

Вечерње новости 18.01.2020
Изабраници Андрее Тринкијерија у 16. колу регионалног такмичења савладали ФМП. КАПИТЕН Партизана Новица Величковић вечерасје престигао Петра Божића и засео на прву позицију клупске вечне листе са 472 одигране утакмице, а за… »
Јубилеј капитена Партизана: Величковић постао рекордер - честитали Вујошевић и Божић

Јубилеј капитена Партизана: Величковић постао рекордер - честитали Вујошевић и Божић

Вечерње новости 18.01.2020
Величковић је 2004. године дебитовао за Партизан, а играо је за Реал Мадрид, Мега Визуру, Бамберг и Трабзон, одакле се 2016. године вратио у београдски клуб. Капитен Партизана Новица Величковић постао је вечерас са 472 утакмице… »

Вести дана »