Povezane vesti
Trinkijeri blista, a na koga je ljut trener FMP-a: ''Postajemo neka vrsta zamorčića''
Sportske.net 19.01.2020
Partizan ubedljivo trijumfovao, a da li je Vladimir Jovanović nezadovoljan samo rezultatom? Ekipa Partizana igra u sjajnoj formi u poslednje vreme, pobede se ređaju i u ABA ligi i u Evrokupu, a najnovija je ostvarena sinoć protiv FMP-a u Železniku… »
Trinkijeri: Nije se osetilo odsustvo dva važna igrača; Jovanović: Postajemo zamorčići
Večernje novosti 18.01.2020
Moj tim ima neku tradiciju i siguran sam da zaslužujemo mnogo bolji tretman i poštovanje - poručio je trener FMP. TRENER Andrea Trinkijeri se osvrnuo na istorijsko veče Veličkovića. - Novica je postao rekorder Partizana, pravi kapiten. Drago mi je što… »
Košarkaši Partizana ubedljivo pobedili FMP
Danas 18.01.2020
Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Železniku domaći FMP sa 87:57 (18:6, 18:15, 23:20, 28:16), u utakmici 16. kola ABA lige. Crno-beli su bili dominantni, od početka su poveli, a u prvoj četvrtini primili su samo šest poena. Pobeda nijednog… »
"Makadu mora da nađe stanicu i uđe: U autobus!" Još jedno duhovito objašnjenje Andree Trinkijerija nakon trijumfa Partizana…
Sportal blic 18.01.2020
Ekipa Partizana je u Železniku upisala prvu pobedu od 2017. godine i to kakvu! Crno-beli su slavili sa 30 poena razlike (87:57), a trener trenutnog lidera ABA lige je ponovo apostrofirao da gostovanja protiv FMP-a nikad nisu jednostavna. Trener… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

"Uvodimo sankcije Rusiji u petak": Tramp se oglasio nakon sastanka Vitkofa i Putina, Zelenski otkrio detalje razgovora sa liderom SAD
Blic pre 43 minutajoš 39 povezanih

Poslušaću samo volju naroda! Predsednik Republike Srpske nakon što mu je CIK BiH oduzeo mandat
Alo pre 58 minutajoš 179 povezanih

Blagojević: Uloga favorita na strani Hibernijana, želimo da nastavimo trend napretka
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih