Повезане вести

Конор послао Каубоја у болницу па на коленима умало заплакао: Вратио сам се, исписао сам историју!

Конор послао Каубоја у болницу па на коленима умало заплакао: Вратио сам се, исписао сам историју!

Телеграф 19.01.2020
Ирац је са пуно емоција говорио после победе. У главном мечу турнира УФЦ 246 у Лас Вегасу Ирски ММА борац Конор Мекгрегор експресно је, за 40 секунди, победио Американца Доналда Серонеа , а после меча није крио задовољство… »
Мејведер једним потезом најавио репризу жестоке туче са Мекгрегором!

Мејведер једним потезом најавио репризу жестоке туче са Мекгрегором!

Телеграф 19.01.2020
Узбудљив ће бити наставак године за Мекгрегора. Амерички боксер Флојд Мејведер испратио је борбу Конора Мекгрегора са Доналдом Серонеом Каубојем и усталасао бројне љубитеље борилачких спортова "позивом" који је упутио Ирцу… »
Мекгрегора чека највећа борба у историји УФЦ: Дана Вајт открио детаље спектакла!

Мекгрегора чека највећа борба у историји УФЦ: Дана Вајт открио детаље спектакла!

Телеграф 19.01.2020
После победе Ирца над Серонеом сасвим је јасно да је следећи дуел реванш са Нурмагомедовим. "Тхе Ноториоус" Конор Мекгрегор се вратио у октогон након више од годину дана и пораза од Хабиба Нурмагомедова, а првом победом у три… »
Водоинсталатер на ивици глади сада је милионер којем се диви свет: Ово је Мекгрегорова животна прича

Водоинсталатер на ивици глади сада је милионер којем се диви свет: Ово је Мекгрегорова животна прича

Телеграф 19.01.2020
Месечно је зарађивао 188 евра, које није заборавио ни данас, када не зна шта ће са милионима. Конор Мекгрегор у главном мечу турнира УФЦ 246 у Лас Вегасу експресно је, за 40 секунди, победио Американца Доналда Серонеа, и тако… »
Мекгрегор се купа у вискију и парама: Ево колико милиона је добио за сваки секунд пребијања Каубоја

Мекгрегор се купа у вискију и парама: Ево колико милиона је добио за сваки секунд пребијања Каубоја

Телеграф 19.01.2020
Пораз од Хабиба је помогао Мекгрегору да заради више пара него икада раније и уђе у историју као најплаћенији. Ирски ММА борац Конор Мекгрегор експресно је главном мечу турнира УФЦ 246 у Лас Вегасу, за 40 секунди, победио… »
Раменом "пустио крв" Серонеа, разбио му нос па "убио од батина": Овако је Мекгрегор збрисао Каубоја

Раменом "пустио крв" Серонеа, разбио му нос па "убио од батина": Овако је Мекгрегор збрисао Каубоја

Телеграф 19.01.2020
Брзо и ефикасно завршио је борбу Ирац. У главном мечу турнира УФЦ 246 у Лас Вегасу Ирски ММА борац Конор Мекгрегор експресно је, за 40 секунди, победио Американца Доналда Серонеа , и тако се тријумфално вратио ринг после пораза… »
Бруталан повратак Конора, у 40. секунди је патосирао Серонеа за 2. најбржу победу каријере!

Бруталан повратак Конора, у 40. секунди је патосирао Серонеа за 2. најбржу победу каријере!

Телеграф 19.01.2020
Конор одмах патосирао Серонеа! УФЦ спектакл године одиграо се у Лас Вегасу! После предугог чекања, у октагон се вратио Конор Мекгрегор, и то у дуелу проив Доналда Серонеа, па је ово био први његов меч после понижења које му је… »

Вести дана »