Povezane vesti
Nakon impresivnog niza – Inzagi: Znam šta je gradski derbi, takođe znam koliko bi značila pobeda protiv Rome…
Hot sport 19.01.2020
Trener fudbalera Lacija Simone Inzagi rekao je da je njegov tim u odličnoj formi te da u dobrom raspoloženju čekaju derbi protiv Rome. Lacio je uspeo nešto što je pre njega pošlo za rukom samo Romi, Juventusu, Interu i Napoliju, vezao je 11 pobeda u… »
Tvorac istorijskog Lacija: ''Ne spuštamo gas ni pred Romu''!
Mondo 19.01.2020
Fudbaleri Lacija su se ponovo primakli vrhu, uz nadu da tu mogu i da ostanu. Za to će im biti potrebna pobed au gradskom derbiju. Fudbaleri Lacija su se ponovo primakli vrhu, uz nadu da tu mogu i da ostanu. Za to će im biti potrebna pobed au gradskom… »
Inzagi prezadovoljan igrom Lacija: Ne spuštamo gas, verujemo u ovo što radimo
Večernje novosti 18.01.2020
Imobile je sjajan golgeter, ali pre svega timski igrač. Odmah sam to shvatio, on je praktično treći kapiten - poručio je Inzagi. Trener fudbalera Lacija Simone Inzagi rekao je da je ekipa u odličnoj formi, posle današnje pobede protiv Sampdorije… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu zbog ukidanja pritvora optuženima za napad na studente
Insajder pre 50 minutajoš 34 povezane

Večeras protest zbog puštanja iz pritvora okrivljenih za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 2 satajoš 25 povezanih

Zbor građana Futog u utorak ispred zgrade suda organizuje skup podrške napadnutom sugrađaninu
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 16 povezanih

Savet za kulturu i informisanje traži stručno mišljenje povodom inicijative da se žrtvama pada nadstrešnice podigne spomenik
RTV pre 35 minutajoš 15 povezanih

Predsednica Pokrajinske vlade i ministar prosvete održali sastanak u Banovini, studenti u blokadi ispred pravili buku
RTV pre 35 minutajoš 63 povezane