Повезане вести

"Идем из куће, не занима ме": Јована ван себе јер мисли да ју је Сања оставила, кроз сузе открила да хоће да напусти ријалити…

"Идем из куће, не занима ме": Јована ван себе јер мисли да ју је Сања оставила, кроз сузе открила да хоће да напусти ријалити…

Блиц 19.01.2020
Јована Томић матора цео дан провела је утучена и у сузама. Наиме, нова задругарка Софија Симић пренела је Јовани Томић Маторој да ју је девојка, коју је упознала у првој сезони ријаити програма "Задруга" Сања Станковић оставила… »
Срушио јој се цео свет: Матора сазнала за раскид са Сањом (ВИДЕО)

Срушио јој се цео свет: Матора сазнала за раскид са Сањом (ВИДЕО)

Вести онлине 19.01.2020
Након што је Софија Симић, како је Ана Кораћ тврдила пренела информацију Јовани Томић Маторој да је њена партнерка Сања Станковић раскинула везу са њом, задругарка се склонила од свих како би се смирила. Јована је отрчала у… »
Грца и распада се од туге наочиглед свих! Сања оставила Матору: Знала сам и пре недељу дана да је крај!?

Грца и распада се од туге наочиглед свих! Сања оставила Матору: Знала сам и пре недељу дана да је крај!?

Курир 19.01.2020
Јована Томић Матора не може да дође себи откако је схватила да је њена веза са Сањом Станковић готова. Мало након Софијиног уласка која је, како је Кораћева тврдила, и пренела Маторој да је њена девојка раскинула везу, она не… »

Вести дана »