Povezane vesti
Sinovi čoveka koji je preminuo posle udesa u Sremčici: Naš otac je imao 84 godine, nije mogao da pretrčava ulicu!
Kurir 19.01.2020
BEOGRAD - Sinovi Dragoslava Đorđevića, zvanog Sekirče, koji je preminuo tri nedelje posle saobraćajne nesreće u Sremčici, kažu za Kurir da je njihov otac bio jakog mentalnog zdravlja, ali da sa svoje 84 godine nije mogao da pretrčava ulicu. Podsetimo… »
Cakanin muž za Kurir o tragediji u Sremčici: Molio sam Boga da čovek preživi
Kurir 19.01.2020
Nebojša Negić (63), suprug Dragice Radosavljević, kaže da se sve desilo u deliću sekunde i da je samo osetio tup udarac sa leve strane svog auta, nakon čega je video senku. BEOGRAD - Izražavam najdublje žaljenje, izvinjenje i saučešće porodici nesrećnog… »
"Zagrlio sam ga i pokušao da pričam sa njim..." Cakanin muž je automobilom udario čoveka koji je nakon 3 nedelje preminuo, do…
Blic 19.01.2020
Suprug pevačice Dragice Radosavljević Cakane, Nebojša Negić, naleteo svojim automobilom na pešaka u beogradskom naselju Sremčica, koji je nakon tri nedelje preminuo. Nebojša se oglasio, pa izrazio saučešće porodici i otkrio kako je tog 24. decembra došlo… »
Cakanin muž nakon udesa u kojem je poginuo pešak: Čuo sam tup udarac, pao mi je na haubu i skliznuo
Telegraf 19.01.2020
- Želim pre svega da izjavim svoje nadublje izvinjenje i saučešće porodici preminulog gospodina - kaže Nebojša Negić za Telegraf. Suprug pevačice Dragice Radosavljević Cakane, Nebojša Negić, naleteo je 24. decembra u beogradskom naselju Sremčica… »
Vesti dana »
(Video) Tramp: Rat u Iranu će se završiti vrlo brzo, udarićemo ih veoma snažno u naredne dve do tri nedelje
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 27 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Počela prva misija ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 35 minutajoš 24 povezane
Rat do istrebljenja! Umislio da je dobio otkaz zbog Nikole Jokića, pa rešio da mu se brutalno osveti
Večernje novosti pre 19 minutajoš 33 povezane
Vozači, oprez! Kiša, magla i poledica otežavaju vožnju, a na planinama moguć sneg
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih