Povezane vesti

Viktor se naljutio na milicu zbog ovoga!? Kad je videla poruku pevačica odmah skočila da mu se pravda!

Viktor se naljutio na milicu zbog ovoga!? Kad je videla poruku pevačica odmah skočila da mu se pravda!

Kurir 19.01.2020
Milica Pavlović pre nekoliko meseci pojavila se na jednoj predstavi, gde su je između ostalog, pitali i ko joj je od glumaca privlačan. Pevačica nije ni slutila kakav će haos napraviti kada bude odgovorila na to pitanje. Naime, kada je čuo šta je… »
"Imala sam takve probleme zbog te: Izjave..." Milica otkrila da se Viktor Savić naljutio što je izdvojila Bikovića, odmah…

"Imala sam takve probleme zbog te: Izjave..." Milica otkrila da se Viktor Savić naljutio što je izdvojila Bikovića, odmah…

Blic 19.01.2020
Ni sama Milica Pavlović nije mogla da pretpostavi da će jedna njena izjava u medijima napraviti haos među glumcima. Tako joj je Viktor Savić poslao šaljivu poruku da je ljut što je rekla da je Miloš Biković privlačan. Pre nekoliko meseci mlada… »
Milica Pavlović o odnosu sa Viktorom Savićem i pohotnim muškim pogledima!

Milica Pavlović o odnosu sa Viktorom Savićem i pohotnim muškim pogledima!

Mondo 19.01.2020
"Volela bih da me svuda gledaju"! "Volela bih da me svuda gledaju"! Popularna pevačica Milica Pavlović nedavno je izjavila da joj je Miloš Biković najprivlačniji glumac, kao i da su joj Vuk Kostić, Viktor Savić i Miki Damjanović simpatičani. Ova… »

Vesti dana »