Povezane vesti
Papa će biti vrhovni poglavar Crnogorske pravoslavne crkve
Alo 20.01.2020
Kanonsko priznanje obavilo bi se, navodno, preko unijatizacije - CPC bi zadržala „istočni obred”, ali bi za poglavara imala papu, navodi IFIMES. Iz Kabineta predsednika Crne Gore odbili da komentarišu analizu, prenose „Vijesti“. Strah da će u Crnoj Gori… »
Predviđanje međunarodnog instituta: Crnogorska crkva postaje unijatska, sa poglavarom u Vatikanu
Sputnik 20.01.2020
Kanonsko priznanje obavilo bi se, navodno, preko unijatizacije — CPC bi zadržala „istočni obred”, ali bi za poglavara imala papu, navodi IFIMES. Iz Kabineta predsednika Crne Gore odbili su da komentarišu analizu, prenose „Vijesti“. Strah da će u Crnoj… »
Predviđanja međunarodnog instituta: Crnogorska crkva postaje unijatska sa poglavarom u Vatikanu
Vesti online 20.01.2020
Kanonsko priznanje obavilo bi se, navodno, preko unijatizacije – CPC bi zadržala „istočni obred”, ali bi za poglavara imala papu, navodi IFIMES. Iz Kabineta predsednika Crne Gore odbili da komentarišu analizu, prenose „Vijesti“. Strah da će u Crnoj Gori… »
Vesti dana »

"Uf, kako bih ja voleo tu novinu da vidim!" Deka Vukosav (105) u brzom vozu za Suboticu (foto)
Blic pre 7 minutajoš 61 povezana

Vučić otkrio kada će biti gotov Moravski koridor i najavio produžetak auto-puta ka Arilju i Ivanjici
Morava info pre 32 minutajoš 28 povezanih

Bez zadržavanja na auto-putevima i na graničnim prelazima
Moj Novi Sad pre 32 minutajoš 157 povezanih

VIDEO Šok snimak iz zloglasnog izraelskog zatvora: Ministar vređa aktiviste među kojima je i Ognjen iz Srbije
Nova pre 4 satijoš 23 povezane

Novak: ''Mučio sam se... Ko zna šta bi bilo da se igrao još jedan taj-brejk''
Sportske.net pre 1 satjoš 33 povezane