Povezane vesti

Tači mu poverio mandat!

Alo pre 30 dana
Predsednik Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, mandatar je za sastav nove prištinske vlade, saopštio je predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači. Iako još nema većinu za sastav nove vlade, Tači je poverio Kurtiju mandat, kao… »

Ista mračna sila stoji iza Mila i vaseljenskog patrijarha - Operativac Sem Braunbek je došao na Balkan i započeo rat protiv…

Alo pre 30 dana
Oleg Bondarenko, direktor ruskog Fonda progresivne politike, kaže za „Alo!“ da Crna Gora kao mlada država ne može ništa da uradi zakonom o slobodi veroispovesti koji je donela. - Ako Crna Gora pokuša nešto da promeni u vezi sa Crkvom, to će… »

Kurti kandidat Samoopredeljenja za mandatara

Slobodna Evropa pre 30 dana
Pokret Samoopredeljenje predložio je u ponedeljak, 20. januara svog lidera Albina Kurtija za mandatara za sastav Vlade Kosova. Samoopredeljenje je o tome zvanično obavestilo i predsednika Kosova Hashima Thacija, koji je na svom Fejsbuk nalogu objavio… »

Grenel razočaran Kurtijem i Mustafom, nastavlja sa Tačijem

B92 pre 29 dana
Odlaganje u procesu formiranja nove vlade privremenih kosovskih institucija nije impresioniralo specijalnog izaslanika predsednika SAD Ričarda Grenela. Nakon što brojni međunarodni pozivi liderima Pokreta Samoopredeljenje Aljbinu Kurtiju i Demokratskog… »

Grenel razočaran Kurtijem i Mustafom, nastavlja s Tačijem

Vesti online pre 30 dana
Odlaganje u procesu formiranja nove kosovske vlade nije impresioniralo specijalnog izaslanika predsednika SAD za dijalog između Beograda i Prištine Ričarda Grenela, piše Gazeta Ekspres. Nakon što brojni međunarodni pozivi liderima Pokreta… »

Kurti nije došao na sastanak, Tači potpisao ukaz o imenovanju za mandatara

N1 Info pre 30 dana
Lider pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti nije došao na sastanak sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem, ali je predsednik Kosova potpisao ukaz o njegovom imenovanju za mandatara za sastav vlade Kosova. Dekret o određivanju mandatara biće… »

Kurti dobio mandat za sastav nove vlade privremenih institucija Prištine

Sputnik pre 30 dana
Predsednik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti mandatar je za sastav nove vlade privremenih institucija Prištine, saopštio je predsednik ovih institucija Hašim Tači. Iako još nema većinu za sastav nove vlade privremenih institucija, Tači je… »

Kurti je mandatar, objavljen dekret na Fejsbuku

B92 pre 30 dana
Priština -- Predsednik Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, mandatar je za sastav nove prištinske vlade, saopštio je kosovski predsednik Hašim Tači. Iako najavljen današnji susret Tačija i Kurtija se nije dogodio, a objavu da je dekretarom… »

Kurtijeva video poruka VIDEO

B92 pre 30 dana
Priština -- Predsednik Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kojeg je ta stranka kandidovala i zvanično za mandatara, obratio se videoporukom lideru DSK. Kurti nije obezbedio većinu sa formiranje nove vlade, ali ga je Samoopredeljenje ipak danas… »

Tači proglasio Kurtija mandatarom

RTS pre 30 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači objavio je odluku kojom je i zvanično Aljbina Kurtija proglasio mandatarom za formiranje sledeće kosovske vlade. "Nakon prihvatanja predloga mandatara za formiranje vlade, zvanično sam skupštini poslao predsedničku… »

Kurti nije došao na sastanak, Tači potpisao ukaz o njegovom imenovanju za mandatara

Danas pre 30 dana
Lider Samoopredeljenja pozvao koalicionog partnera da se vrati za pregovarački sto Lider pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti nije došao na sastanak sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem, ali je predsednik potpisao ukaz o njegovom imenovanju za… »

Kurti dobio mandat za sastav nove prištinske vlade

RTV pre 30 dana
PRIŠTINA - Predsednik Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, mandatar je za sastav nove prištinske vlade, saopštio je danas predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači. Iako najavljen današnji susret Tačija i Kurtija se nije… »

Kurti dobio mandat za sastav nove prištinske vlade

Večernje novosti pre 30 dana
Predsednik Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, mandatar je za sastav nove prištinske vlade, saopštio je danas predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači. Predsednik Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, mandatar je za sastav nove… »

Tači dao Kurtiju mandat za formiranje Vlade, rok 15 dana

Press pre 30 dana
Predsednik Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, mandatar je za sastav nove prištinske vlade, saopštio je danas predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači. Foto:blic Iako još nema većinu za sastav nove vlade, Tači je poverio… »

Profil ekstremiste: Aljbin Kurti: Od političkog predstavnika OVK do mandatara prištinske vlade

Blic pre 30 dana
Puna tri meseca nakon parlamentarnih izbora, pokret "Samoopredeljenje" - najjača politička snaga na Kosovu - objavila je danas da je predložila Aljbina Kurtija za premijera tzv. Kosova. Da li je Kurti, nakon decenija političke marginalizacije zbog… »

Tači dao Kurtiju mandat za formiranje Vlade, rok 15 dana

Blic pre 30 dana
Predsednik Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, mandatar je za sastav nove prištinske vlade, saopštio je danas predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači. Iako još nema većinu za sastav nove vlade, Tači je poverio Kurtiju mandat… »

Tači proglasio Aljbina Kurtija za mandatara nove prištinske vlade

Vesti online pre 30 dana
Predsednik Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, mandatar je za sastav nove prištinske vlade, saopštio je predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači. Iako još nema većinu za sastav nove vlade, Tači je poverio Kurtiju mandat, kao… »

Kurti dobio mandat za sastav nove prištinske vlade

Dnevnik pre 30 dana
PRIŠTINA: Predsednik Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, mandatar je za sastav nove prištinske vlade, saopštio je danas predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači. Iako još nema većinu za sastav nove vlade, Tači je poverio… »

Kurti definitivno novi premijer takozvanog Kosova: Tači potpisao, Aljbinu dodeljen mandat za vladu u Prištini (foto)

Kurir pre 30 dana
Predsednik Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, mandatar je za sastav nove prištinske vlade, saopštio je danas predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači. Iako najavljen današnji susret Tačija i Kurtija se nije dogodio, a objavu… »

Tači saopštio: Kurti dobio mandat za sastav nove prištinske vlade

Telegraf pre 30 dana
Tači je saopštio da je prihvatio Predlog Samoopredeljenja da Kurti bude mandatar za sastav nove prištinske vlade i o tome je, kaže, zvanično obavestio i parlament. Predsednik Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, mandatar je za sastav nove… »

Tačiju dostavljen predlog za mandatara: To je Kurti?

B92 pre 30 dana
Priština -- Pokret Samoopredeljenje, stranka koja je osvojila najviše glasova na oktobarskim izborima, predložila lidera te stranke za mandatara za formiranje vlade. Faksimil dokumenta objavila je prištinska televizija Kljan Kosova. Samoopredeljenje… »

Tači sazvao sastanak tačno u podne

B92 pre 30 dana
Priština -- Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, sazvao je za podne sastanak sa liderom Pokreta Samoopredeljenje, Aljbinom Kurtijem. Kurtija je njegova stranka rano jutros i zvanično predložila za mandatara za sastav nove… »

Samoopredeljenje: Kurti mandatar za sastav Vlade Kosova

Novi magazin pre 30 dana
Pokret Samoopredelenje (PS) je zvanično, pismeno obavestilo predsednika Kosova Hašima Tačija da je lider PS Aljbin Kurti mandatar za sastav nove Vlade Kosova proizašle iz prevremenih parlamentarnih izbora održanih 6. oktobra prošle godine. Kako je… »

Kurti predložen za kosovskog premijera

Blic pre 30 dana
Pokret "Samoopredeljenje", stranka koja je osvojila najveću podršku gradjana na oktobarskim izborima, predložila je danas lidera te stranke Aljbina Kurtija za mandatara za formiranje nove vlade. Faksimil dokumenta objavila je prištinska televizija… »

Samoopredeljenje predložilo Kurtija za premijera, odluka dostavljena Tačiju

RTS pre 30 dana
Pokret Samoopredeljenje predložio je svog predsednika Aljbina Kurtija za mandatara za formiranje sledeće kosovske vlade. Odluka je predata kosovskom predsedniku Hašimu Tačiju, koji je ranije objavio da je već potpisao dekret o imenovanju Kurtija za… »

Kurti predložen za novog premijera tzv. Kosova: Počinje rok od 15 dana za izglasavanje vlade

Kurir pre 30 dana
Pokret Samoopredeljenje, stranka koja je osvojila najveću podršku građana na oktobarskim izborima, predložila je danas lidera te stranke Aljbina Kurtija za mandatara za formiranje nove vlade. Faksimil dokumenta objavila je prištinska televizija Kljan… »

Samoopredeljenje predložilo Kurtija za mandatara

Telegraf pre 30 dana
Predlog je dostavljen predsedniku privremenih prštinskih institucija, Hašimu Tačiju. Pokret Samoopredeljenje, stranka koja je osvojila najveću podršku građana na oktobarskim izborima, predložila je danas lidera te stranke Aljbina Kurtija za… »

Vesti dana »