Повезане вести

Изрешетани пред децом у Атини: Убијени Шкаљарци користили лажне пасоше, у Грчкој се вешто крили

Изрешетани пред децом у Атини: Убијени Шкаљарци користили лажне пасоше, у Грчкој се вешто крили

Телеграф 20.01.2020
Убијени Стаматовић и Дедовић имали лажна документа. Грчка полиција и даље трага за четворо осумњичених који су у недељу поподне изрешетали двојицу високопозиционираних чланова шкаљарског клана у ресторану у Атини. Игор… »
Проговорила супруга убијеног шкаљарца у Атини: Знала сам да ми је муж бегунац, али не и зашто

Проговорила супруга убијеног шкаљарца у Атини: Знала сам да ми је муж бегунац, али не и зашто

Телеграф 20.01.2020
Четворица маскираних нападача изрешетали су Стаматовића и Дедовића пред породицом. Атина је у шоку након убиства двојице високопозиционираних чланова шкаљарског криминалног клана Стевана Стаматовића (43) и Игора Дедовића (43). У… »
Убице добро знале навике Дедовића и Стаматовића, циљале им у главу и груди?

Убице добро знале навике Дедовића и Стаматовића, циљале им у главу и груди?

Телеграф 20.01.2020
Починиоци су носећи мараме и капуљаче, ушли у ресторан у недељу нешто иза 18.30 часова. Пришли су столу за којим су седели Стаматовић и Дедовић са својим женама и децом. Плаћено убиство, шверц цигарета, горива или дроге, неки… »

Вести дана »