Povezane vesti
BBC: Lord Hol napušta mesto generalnog direktora
Južne vesti 20.01.2020
BBC Toni Hol ispred BBC-ija u Londonu Toni Hol je saopštio da će se na leto povući sa mesta generalnog direktora BBC-ija, posle sedam godina na toj funkciji. Lord Hol je naveo da je to bila teška odluka. „Poslušao sam srce, iako, iskreno, nikad nisam… »
Generalni direktor Bi-Bi-Sija podnosi ostavku
RTS 20.01.2020
Toni Hol, generalni direktor Bi-Bi-Sija najavio je da će ovog leta otići sa te funkcije koju je obavljao sedam godina. Hol je u mejlu koji je poslao zaposlenima napisao da je mu je bilo izuzetno teško da donese takvu odluku, prenosi Gardijan. "Da sam… »
Ostavka direktora BBC-ja na leto
Danas 20.01.2020
Generalni direktor BBC Toni Hal najavio je danas da će ovog leta podneti ostavku na tu poziciju, na kojoj je proveo sedam godina. Hal je, u saopštenju kojim je objavio ostavku, istakao kako bi ostao da je pratio svoje srce, ali da veruje da je važan deo… »
Vesti dana »
Uhapšen direktor škole koji je zaposlio osobu sa falsifikovanom diplomom
Jug press pre 39 minutajoš 31 povezana
OTKRIVAMO Kako je tužilac iz Kruševca raskrinkao uticaj BIA na promenu izborne volje tužilaca koji su birali Savet tužilaštva i zašto se ministar pravde protivi da se sprovede istraga
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih
Poljoprivrednici nastavljaju blokade: Traže hitan sastanak sa Macutom ili će radikalizovati proteste
NIN pre 8 satijoš 19 povezanih
Proglašena lista "Glas mladih opštine Kula“, građani ih sačekali i pružili podršku ispred opštine
Nova pre 2 satajoš 27 povezanih
Policija u Podgorici pretresa imovinu brata bivšeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića
Serbian News Media pre 1 satjoš 31 povezana