Povezane vesti
"Aman, ženska glavo, makni tu: Kafu!" Nada Obrić pobesnela zbog onoga što joj je uradila služavka, pa joj smanjila platu
Blic 20.01.2020
Pevačica Nada Obrić javno je ispričala da je svojoj kućnoj pomoćnici svojevremeno smanjila platu. Kako je pevačica navela, u njenoj kući postojala su određena pravila koja kućna pomoćnica nije ispoštovala. - Primila sam jednu ženu koja radi kod mene i… »
Aman, ženska glavo! Nada Obrić ispričala šta joj je uradila služavka, odmah joj smanjila platu!
Kurir 20.01.2020
Nada Obrić godinama ima pomoć u kući, a smislila je pravila koja žena mora da poštuje. Ona je odmah rekla ženi da kada je čuje ujutru u kupatilu, stavi kafu i nikako je ne budi. "Tad kuvaš kafu i kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med. Dok pijem tu… »
Vesti dana »
Izrael bombardovao predsedničku palatu u Teheranu. Iran izveo pokolj američkih vojnika u Dubaiju? Revolucionarna garda tvrdi da je ubila 40 i ranila 70 njih!
Kurir pre 23 minutajoš 47 povezanih
Amerikanci dobili upozorenje: Hitno napustite ovih 14 zemalja Bliskog istoka!
Mondo pre 47 minutajoš 45 povezanih
Prvi avion iz Dubaija sa srpskim državljanima sleteo u Beograd, u toku evakuacija iz Izraela
RTS pre 23 minutajoš 26 povezanih
Udruženje proizvođača mleka Šumadije i Pomoravlja obustavilo deo blokada
Ritam grada Kg pre 27 minutajoš 19 povezanih
Čekaju nas obilni pljuskovi! Pogodiće ove delove Srbije: Otkrivamo kada stižu i preti li nam zahlađenje
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih