Povezane vesti
"Aman, ženska glavo, makni tu: Kafu!" Nada Obrić pobesnela zbog onoga što joj je uradila služavka, pa joj smanjila platu
Blic 20.01.2020
Pevačica Nada Obrić javno je ispričala da je svojoj kućnoj pomoćnici svojevremeno smanjila platu. Kako je pevačica navela, u njenoj kući postojala su određena pravila koja kućna pomoćnica nije ispoštovala. - Primila sam jednu ženu koja radi kod mene i… »
Aman, ženska glavo! Nada Obrić ispričala šta joj je uradila služavka, odmah joj smanjila platu!
Kurir 20.01.2020
Nada Obrić godinama ima pomoć u kući, a smislila je pravila koja žena mora da poštuje. Ona je odmah rekla ženi da kada je čuje ujutru u kupatilu, stavi kafu i nikako je ne budi. "Tad kuvaš kafu i kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med. Dok pijem tu… »
Vesti dana »
VIDEO Policajac poslanici ZLF-a: "Ne znam da li koristite odgovarajuću terapiju, ali ste mnogo nervozni"
Radio 021 pre 1 satjoš 39 povezanih
BLOG UŽIVO Haos na lokalnim izborima u Mionici, nepravilnosti u Sečnju i Negotinu: Izvređan i napadnut student iz Novog Pazara, studentkinji prećeno smrću
Nova pre 17 minutajoš 123 povezane
UŽIVO Skandal u Sarajevu - navijači BiH pogrdno skandirali Srbiji tokom himne!
B92 pre 17 minutajoš 69 povezanih
Nastavlja se odron puta kod Centra izvrsnosti u Kragujevcu (VIDEO)
Glas Šumadije pre 2 satajoš 2 povezane
Alimpijevićevi "orlovi" u Sarajevu traže drugu pobedu u kvalifikacijama za Mundobasket
RTS pre 18 minutajoš 26 povezanih