Повезане вести
Салвини тражи укидање имунитета јер хоће на суд због миграната
Политика 20.01.2020
РИМ – Опозициони италијански лидер, десничар Матео Салвини позвао је сенаторе да му укину имунитет како би могло да му буде суђено због тога што као министар унутрашњих послова данима није дозвољавао искрцавање спасилачком… »
Салвини прижељкује суђење за "отмицу" миграната
Вечерње новости 20.01.2020
Комисија италијанског Сената гласаће данас о укидању посланичког имунитета десничарском опозиционом лидеру Матеу Салвинију како би му се евентуално судило за наводну отмицу. Комисија италијанског Сената гласаће данас о укидању… »
Салвини: Сенат да гласа да ми се суди због ситуације са мигрантима
Данас 20.01.2020
Италијански десничарски опозициони лидер Матео Салвини данас је позвао остале чланове Сената да гласају како би му се могло судити поводом оптужби за киднаповање, јер је као министар унутрашњих послова данима приморавао… »
Салвини тражи да му се укине имунитет како би му било суђено
Н1 Инфо 20.01.2020
Опозициони италијански лидер, десничар Матео Салвини позвао је сенаторе да му укину имунитет како би могло да му буде судјено због тога што као министар унутрашњих послова данима није дозвољавао искрцавање спасилачком броду с… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Туга! Отац, мајка и дете страдали у судару код Вест 65 Возач "аудија" прошао кроз црвено и директно их ударио: "Нешто најјезивије што сам видео!" (фото/Видео)
Блиц пре 11 минутајош 5 повезаних
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 6 сатијош 1 повезана