Повезане вести

Вучић: Нећу тужити Весну Пешић

Бета видео 20.01.2020
ДАВОС - Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да неће тужити по приватној тужби Весну Пешић због недавног твита наводећи да се ``није ни најмање узнемирио и да могу да му стављају цеви како хоће``, као и да ће… »
Вучић: Нећу тужити Весну Пешић, могу да ми стављају цеви - нисам се узнемирио

Вучић: Нећу тужити Весну Пешић, могу да ми стављају цеви - нисам се узнемирио

Н1 Инфо 20.01.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да неће тужити по приватној тужби Весну Пешић због недавног твита наводећи да се "није ни најмање узнемирио и да могу да му стављају цеви како хоће", као и да ће опозиција бити… »
Александар Вучић о весни Пешић: ''Шта би било да је тако нешто рекао неко из СНС''

Александар Вучић о весни Пешић: ''Шта би било да је тако нешто рекао неко из СНС''

Србија данас 20.01.2020
Председник Србије Александар Вучић упитао је вечерас шта би се десило да је изјаву, налик на твит Весне Пешић, дао неко из СНС-а, те истакао да се због њених речи није узнемирио. Упитан за коментар твита Весне Пешић, у којем је… »

Слободна Европа 20.01.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да неће тужити по приватној тужби Весну Пешић због недавног твита наводећи да се "није ни најмање узнемирио и да могу да му стављају цеви како хоће", као и да ће опозиција бити… »
Вучић одговорио на језиви твит Весне Пешић: Шта би било да је тако нешто рекао неко из СНС? Нећу је приватно тужити

Вучић одговорио на језиви твит Весне Пешић: Шта би било да је тако нешто рекао неко из СНС? Нећу је приватно тужити

Курир 20.01.2020
Председник Србије Александар Вучић упитао је вечерас шта би се десило да је изјаву, налик на твит Весне Пешић, дао неко из СНС-а, те истакао да се због њених речи није узнемирио. Упитан за коментар твита Весне Пешић, у којем је… »
Вучић: Нећу тужити Весну Пешић, могу да ми стављају цев, нисам се узнемирио

Вучић: Нећу тужити Весну Пешић, могу да ми стављају цев, нисам се узнемирио

Данас 20.01.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да неће тужити по приватној тужби Весну Пешић због недавног твита наводећи да се „није ни најмање узнемирио и да могу да му стављају цеви како хоће“, као и да ће опозиција бити… »

Вести дана »