Повезане вести

Језива исповест сведока: Морао сам да скупљам српска тела и да их сахрањујем у заједничке гробнице!

Језива исповест сведока: Морао сам да скупљам српска тела и да их сахрањујем у заједничке гробнице!

Србија данас 20.01.2020
Камионима "испуштали" тела у јаме. У наставку суђења бившем генералу и команданту 5. корпуса Армије БиХ Атифу Дудаковићу и још 15 припадника 5. корпуса, оптужених за ратни злочин над Србима, сведок Тужилаштва БиХ Миле Рибић… »
Шок сведочење дудаковићег заробљеника на суђењу: Скупљао сам тела Срба и сахрањивао их у заједничку гробницу!

Шок сведочење дудаковићег заробљеника на суђењу: Скупљао сам тела Срба и сахрањивао их у заједничку гробницу!

Курир 20.01.2020
У наставку суђења бившем генералу и команданту 5. корпуса Армије БиХ Атифу Дудаковићу и још 15 припадника 5. корпуса, оптужених за ратни злочин над Србима, сведок Тужилаштва БиХ Миле Рибић, кога су 1995. заробили припадници тзв… »
Сведок: Као заробљеник Армије БиХ прикупљао сам тела Срба

Сведок: Као заробљеник Армије БиХ прикупљао сам тела Срба

РТВ 20.01.2020
САРАЈЕВО - У наставку суђења бившем генералу и команданту 5. корпуса Армије БиХ Атифу Дудаковићу и још 15 припадника 5. корпуса, оптужених за ратни злочин над Србима, сведок Тужилаштва БиХ Миле Рибић, кога су 1995. заробили… »
Језиво сведочење српског војника који је био заробљеник Армије БиХ. Нагледао се ужаса само да би преживео!

Језиво сведочење српског војника који је био заробљеник Армије БиХ. Нагледао се ужаса само да би преживео!

Ало 20.01.2020
Застрашујућа исповест двоје сведока. У наставку суђења бившем генералу и команданту 5. корпуса Армије БиХ Атифу Дудаковићу и још 15 припадника 5. корпуса, оптужених за ратни злочин над Србима, сведок Тужилаштва БиХ Миле Рибић… »
Сведок открио Дудаковићева зверства над српским војницима: Мртве су товарили у камион као балване

Сведок открио Дудаковићева зверства над српским војницима: Мртве су товарили у камион као балване

Телеграф 20.01.2020
"Сахрањивани" су у заједничку гробницу, осам младића на вечни починак отишли у униформама Војске Републике Српске. У наставку суђења бившем генералу и команданту 5. корпуса Армије БиХ Атифу Дудаковићу и још 15 припадника 5… »

Вести дана »