Повезане вести
Језива исповест сведока: Морао сам да скупљам српска тела и да их сахрањујем у заједничке гробнице!
Србија данас 20.01.2020
Камионима "испуштали" тела у јаме. У наставку суђења бившем генералу и команданту 5. корпуса Армије БиХ Атифу Дудаковићу и још 15 припадника 5. корпуса, оптужених за ратни злочин над Србима, сведок Тужилаштва БиХ Миле Рибић… »
Шок сведочење дудаковићег заробљеника на суђењу: Скупљао сам тела Срба и сахрањивао их у заједничку гробницу!
Курир 20.01.2020
У наставку суђења бившем генералу и команданту 5. корпуса Армије БиХ Атифу Дудаковићу и још 15 припадника 5. корпуса, оптужених за ратни злочин над Србима, сведок Тужилаштва БиХ Миле Рибић, кога су 1995. заробили припадници тзв… »
Сведок: Као заробљеник Армије БиХ прикупљао сам тела Срба
РТВ 20.01.2020
САРАЈЕВО - У наставку суђења бившем генералу и команданту 5. корпуса Армије БиХ Атифу Дудаковићу и још 15 припадника 5. корпуса, оптужених за ратни злочин над Србима, сведок Тужилаштва БиХ Миле Рибић, кога су 1995. заробили… »
Језиво сведочење српског војника који је био заробљеник Армије БиХ. Нагледао се ужаса само да би преживео!
Ало 20.01.2020
Застрашујућа исповест двоје сведока. У наставку суђења бившем генералу и команданту 5. корпуса Армије БиХ Атифу Дудаковићу и још 15 припадника 5. корпуса, оптужених за ратни злочин над Србима, сведок Тужилаштва БиХ Миле Рибић… »
Сведок открио Дудаковићева зверства над српским војницима: Мртве су товарили у камион као балване
Телеграф 20.01.2020
"Сахрањивани" су у заједничку гробницу, осам младића на вечни починак отишли у униформама Војске Републике Српске. У наставку суђења бившем генералу и команданту 5. корпуса Армије БиХ Атифу Дудаковићу и још 15 припадника 5… »
Вести дана »
Сијарто у Москви: Русија и Мађарска треба да се супротставе притисцима споља; Зеленски: Мали напредак ка миру
РТС пре 12 минутајош 24 повезане
Црно јутро у Никшићу: Две особе убијене ножем у стану у центру града, за убицом се трага
РИНА пре 51 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 2 сатајош 15 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 2 сатајош 16 повезаних