Povezane vesti
Srbiji u Davosu zamereno što kupuje odbrambeno oružje, Vučić poručio: Ne želimo da budemo lak plen
Telegraf 21.01.2020
Predsednik Srbije je rekao novinarima da je danas prisustvovao na dva panela, političkom i ekonomskom, kao i da ne može zbog pravila "četam haus" pravila ne sme da otkriva ko je i šta tačno rekao. Srbija kupuje samo odbrambeno naoružanje, da ne bi bila… »
Predsednik Vučić iz Davosa: Pitali su me zašto se naoružavamo, moj odgovor je bio vrlo jak - mislim da su ga shvatili!
Srbija danas 21.01.2020
Predsednik Srbije iz Davosa. Predsendik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas prisustvovao sesijama dva velika panela na ekonomskom forumu u Davosu koja su se ticala zapadnog Balkana. - Mogu da kažem šta su bile primedbe na račun Srbije. Najveća… »
Vučić sa zvaničnicima na marginama Foruma u Davosu: Pozvaćemo privrednike da investiraju u Srbiju
Telegraf 21.01.2020
On će danas učestvovati i na radnom ručku na temu "Generisanje rasta za Centralnu i Istočnu Evropu", imati niz bilateralnih sastanaka i prisustvovati i obraćanju predsednika SAD Donalda Trampa. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u Davosu… »
Davos 2020.: Vučić danas na dva skupa, "Mali Šengen", ekonomska saradnja (foto)
Srbija danas 21.01.2020
Predsednik Srbije će danas na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu učestvovati na dva važna skupa i imaće niz bilateralnih susreta. Predsednik Srbije, koji je večeras prisustvovao otvaranju Foruma, najpre učestvuje na panelu "Diplomatski dijalog na temu… »
Vesti dana »

Razbuktava se "savršena oluja", Putin se približava ciljevima; Ako padnu ova tri grada...
B92 pre 1 satjoš 35 povezanih

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 261 povezana

Ivica Dačić: Srbija prodaje LRAD sisteme, blokiran “zvučni top”
Serbian News Media pre 5 satijoš 26 povezanih

Tramp najavljivao kraj rata za 24 sata, a sad okrivio Bajdena: "Rusija ima previše poginulih vojnika"
Mondo pre 45 minutajoš 20 povezanih