Povezane vesti

Predsednik Vučić iz Davosa: Pitali su me zašto se naoružavamo, moj odgovor je bio vrlo jak - mislim da su ga shvatili!

Predsednik Vučić iz Davosa: Pitali su me zašto se naoružavamo, moj odgovor je bio vrlo jak - mislim da su ga shvatili!

Srbija danas 21.01.2020
Predsednik Srbije iz Davosa. Predsendik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas prisustvovao sesijama dva velika panela na ekonomskom forumu u Davosu koja su se ticala zapadnog Balkana. - Mogu da kažem šta su bile primedbe na račun Srbije… »
Srbiji u Davosu zamereno što kupuje odbrambeno oružje, Vučić poručio: Ne želimo da budemo lak plen

Srbiji u Davosu zamereno što kupuje odbrambeno oružje, Vučić poručio: Ne želimo da budemo lak plen

Telegraf 21.01.2020
Predsednik Srbije je rekao novinarima da je danas prisustvovao na dva panela, političkom i ekonomskom, kao i da ne može zbog pravila "četam haus" pravila ne sme da otkriva ko je i šta tačno rekao. Srbija kupuje samo odbrambeno naoružanje, da ne bi… »
Vučić sa zvaničnicima na marginama Foruma u Davosu: Pozvaćemo privrednike da investiraju u Srbiju

Vučić sa zvaničnicima na marginama Foruma u Davosu: Pozvaćemo privrednike da investiraju u Srbiju

Telegraf 21.01.2020
On će danas učestvovati i na radnom ručku na temu "Generisanje rasta za Centralnu i Istočnu Evropu", imati niz bilateralnih sastanaka i prisustvovati i obraćanju predsednika SAD Donalda Trampa. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u… »
Davos 2020.: Vučić danas na dva skupa, "Mali Šengen", ekonomska saradnja (foto)

Davos 2020.: Vučić danas na dva skupa, "Mali Šengen", ekonomska saradnja (foto)

Srbija danas 21.01.2020
Predsednik Srbije će danas na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu učestvovati na dva važna skupa i imaće niz bilateralnih susreta. Predsednik Srbije, koji je večeras prisustvovao otvaranju Foruma, najpre učestvuje na panelu "Diplomatski dijalog na… »

Vesti dana »