Повезане вести
Судија који слуша Вучића једини је судија по мери власти
Данас 21.01.2020
Након изјаве државног секретара у Министарству правде, председник Србије негирао да жели контролу над судијама и тужиоцима Изјава државног секретара у Министарству правде Радомира Илића да би Устав Србије морао да се мења како… »
Бољевић: Драго ми је што Вучић нема претензије да држи правосуђе под контролом, било би ми још драже да се и понаша
Данас 21.01.2020
Драго ми је што смо чули да председник Србије Александар Вучић нема претензије да држи правосуђе под контролом, било би нам још драже да се и понаша као да то не жели, рекла је за Н1 члан Друштва судија Србије Драгана Бољевић… »
Јовановић (Метла 2020): Државни секретар не зна шта говори кад нас пореди са Француском
Данас 21.01.2020
Члан председништва Покрета Метла 2020 и лидер ДСС-а Милош Јовановић је, коментаришући изјаву државног секретара Министарства правде Радомира Илића да би правосуђе требало да добије екстерну контролу, према којој би Вучић као… »
Бољевић: Било би нам драже да се Вучић и понаша као да не жели контролу судства
Н1 Инфо 21.01.2020
Драго ми је што смо чули да председник Србије Александар Вучић нема претензије да држи правосуђе под контролом, било би нам још драже да се и понаса као да то не жели, рекла је у Новом дану Драгана Бољевић, члан Друштва судија… »
Власт у Србији жели послушније правосуђе
Дојче веле 21.01.2020
Правосуђе у Србији ускоро би могло да се нађе под потпуном контролом председника државе. ДВ анализира: да ли је идеја о „екстерној контроли“ само још један пробни балон власти или озбиљна намера? Власти у Србији настављају да… »
Министарство правде Србије за РСЕ: Предлог 'екстерне контроле' правосуђа није нов
Нови магазин 21.01.2020
Нацрт амандмана на Устав Србије предвиђа успостављање "механизма екстерне контроле судске власти", наводи се у данашњем одговору Министарства правде Србије на питање Радија Слободна Европа (РСЕ). РСЕ је о томе питао… »
Вести дана »
Министарка Ђедовић Хандановић са нафтним компанијама о снабдевању: Два месеца није стигла ни кап сирове нафте, а да грађани и привреда то нису осетили
Курир пре 30 минутајош 23 повезане
Бајатовић: Стечај НИС-а није опција, а национализација је лоше решење! А ево шта каже хоће ли бити гаса
Курир пре 2 сатајош 21 повезана
Никола Јокић издалека прати и бодри репрезентацију Србије: Хвала им!
Еуроневс пре 1 сатјош 55 повезаних