Повезане вести
Жена након порођаја бебу замотала у црвене панталоне и ставила је у ћошак собе, а онда је дете престало да дише
Ало 21.01.2020
Мајци прети најмање 10 година затвора, а јуче је сведочила шта се догодило тога дана. Почело је суђење жени из централне Хрватске која је оптужена да је у октобру 2017. тек рођеног сина угушила, ставила у црну пластичну врећицу… »
"Родила сам чучећи, вероватно сам села на бебу и угушила је": Верујете ли у ову одбрану Хрватице?
Телеграф 21.01.2020
Она се породила сама у соби, док је на кревету спавао њен тадашњи ванбрачни супруг, који ништа није чуо јер је био пијан. Мајка из Хрватске, која се терети за тешко убиство своје тек рођене бебе у октобру 2017. године, рекла је… »
Почело суђење хрватици оптуженој за убиство бебе Прети јој 10 година затвора: Родила сам чучећи, можда сам села на њу
Курир 21.01.2020
Почело је суђење жени из средишње Хрватске која је оптужена да је у октобар 2017. тек рођеног сина угушила, ставила у црну пластичну врећицу и бацила у канту за смеће. Прети јој најмање 10 година затвора, а јуче је сведочила о… »
“Ваљда сам села на бебу”: Шокантан случај чедоморства у Хрватској, мајка изнела детаље
Вечерње новости 21.01.2020
Мајци прети најмање 10 година затвора, а јуче је сведочила шта се догодило тога дана. ПОЧЕЛО је суђење жени из централне Хрватске која је оптужена да је у октобру 2017. тек рођеног сина угушила, ставила у црну пластичну врећицу… »
Вести дана »
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана