Повезане вести
Жена након порођаја бебу замотала у црвене панталоне и ставила је у ћошак собе, а онда је дете престало да дише
Ало 21.01.2020
Мајци прети најмање 10 година затвора, а јуче је сведочила шта се догодило тога дана. Почело је суђење жени из централне Хрватске која је оптужена да је у октобру 2017. тек рођеног сина угушила, ставила у црну пластичну врећицу… »
"Родила сам чучећи, вероватно сам села на бебу и угушила је": Верујете ли у ову одбрану Хрватице?
Телеграф 21.01.2020
Она се породила сама у соби, док је на кревету спавао њен тадашњи ванбрачни супруг, који ништа није чуо јер је био пијан. Мајка из Хрватске, која се терети за тешко убиство своје тек рођене бебе у октобру 2017. године, рекла је… »
Почело суђење хрватици оптуженој за убиство бебе Прети јој 10 година затвора: Родила сам чучећи, можда сам села на њу
Курир 21.01.2020
Почело је суђење жени из средишње Хрватске која је оптужена да је у октобар 2017. тек рођеног сина угушила, ставила у црну пластичну врећицу и бацила у канту за смеће. Прети јој најмање 10 година затвора, а јуче је сведочила о… »
“Ваљда сам села на бебу”: Шокантан случај чедоморства у Хрватској, мајка изнела детаље
Вечерње новости 21.01.2020
Мајци прети најмање 10 година затвора, а јуче је сведочила шта се догодило тога дана. ПОЧЕЛО је суђење жени из централне Хрватске која је оптужена да је у октобру 2017. тек рођеног сина угушила, ставила у црну пластичну врећицу… »
Вести дана »
Двоструко убиство у Никшићу: Полиција дошла до сазнања о идентитету извршиоца
Данас пре 44 минутајош 16 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 1 сатјош 12 повезаних
Индијана сломила Сакраменто, Минесоти мало 40 поена Едвардса
Спорт клуб пре 54 минутајош 13 повезаних
Големе колоне на излазу из Србије, већ се стварају гужве! Упућен посебан апел: Водите рачуна о овоме на путу
Ало пре 44 минутајош 9 повезаних