Povezane vesti
Gajić oduševljen Stankovićem!
Sportske.net 21.01.2020
Gajić uživa, hoće li dobiti veću šansu? Crvena zvezda polako privodi kraju prvi deo priprema na Pafosu, a bek ovog tima Milan Gajić kaže da je zadovoljan. "Prvi put sam bio sa Zvezdom na Pafosu. Oduševljen sam svim segmentima, naročito dobrodošlicom koju… »
Gajić: Zvezda je moj dom, od malena navijam za nju! Dobro je što smo krenuli odmah da pobeđujemo
Hot sport 21.01.2020
Zvezdin defanzivac Milan Gajić, posle skoro godinu dana u Crvenoj zvezdi i dalje ne krije zadovoljstvo što je deo crveno-bele porodice. Otkrio nam je utiske o završenim pripremama na Pafosu, o prvoj pobedi ove godine u utakmici protiv Arisa, očekivanjima… »
Gajić: Čeka nas paklen raspored
N1 Info 21.01.2020
Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić, ni posle skoro godinu dana u klubu i dalje ne krije zadovoljstvo što je deo crveno-bele porodice. Defanzivac je otkrio utiske o završenim pripremama na Pafosu, o prvoj pobedi ove godine, novom treneru... "Prvi put sam… »
Vesti dana »
Jermenija: Pašinijan proglasio pobedu, stigli rezultati sa petine birališta
Beta pre 2 minutajoš 31 povezana
Snažan zemljotres pogodio Filipine: Raste broj stradalih i povređenih, oštećene brojne zgrade
NIN pre 12 minutajoš 29 povezanih
Cena nafte raste ka 100 dolara po barelu, nakon novih napada na Bliskom istoku
RTV pre 32 minutajoš 12 povezanih
Naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Nakon par dana suše, vremenski obrt u ovim delovima Srbije. Moguće nevreme (foto)
Dnevnik pre 1 satjoš 14 povezanih