Повезане вести
Бизарна прича из Тузле: Породица тврди да су две девојке отеле њиховог сина, једна од њих каже да је трудна са њим, о свему…
Блиц 22.01.2020
Последњих дана у Тузли дигла се велика прашина о младићу Е.Х. за којег породица тврди да су га отеле две девојке и да га држе заточеног. Међутим, прича је добила обрт када се медијима јавила девојка код које, наводно, борави… »
Осећао сам се везаним! Младић из БиХ испричао да ли је заиста био отет: Ево шта сам морао да урадим да бих отишао у вц!
Курир 22.01.2020
"Желим да ставим тачку на целу ову причу. Полиција је о свему обавештена и не желим више да се прича о мени", рекао је ово у исповести за Аваз Елведин Хамзић, младић из Лукавца код Тузле око којег се последњих дана у јавности… »
Породица објавила да су Елведина отеле две девојке и да га дрогирају и искоришћавају, једна од њих поручила да је трудна и да…
Вечерње новости 22.01.2020
Његов отац је то знао, био је ту. Они су тврдили да је дрогиран, а уопште није био ни отет, тврди Џенита Мујчиновић. "Отац Елведина Хамзића знао је све време где му се налази син", рекла је за "Аваз" Џенита Мујчиновић, девојка… »
Огласила се трудна девојка која је "отела" младића из бих: Послала и фотографију са њим из кревета!
Курир 22.01.2020
"Отац Елведина Хамзића знао је све време где му се налази син", рекла је за Аваз Џенита Мујчиновић, девојка која тврди да је трудна с младићем око којег се последњих дана у јавности дигла велика прашина након што је његова… »
Исповест младића ког је девојка "отела": "Није ме везала, ишао сам с њеном мајком по кафанама"
Телеграф 22.01.2020
Од драматичног апела до информација да је Елведин отет и дрогиран те да је девојка Џенита Мујчиновић трудна и да је он отац, до коначног "бекства" из заточеништва, свакодневно су пристизале разне информације и од породице… »
Вести дана »
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 1 сатјош 37 повезаних
Студенти Правног факултета од Вучића затражили изборе, подржали глумце Народног позоришта
Сербиан Невс Медиа пре 7 минутајош 23 повезане
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 57 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане