Повезане вести

Саного први пут пред српским новинарима: Сваки пут када сам играо против Партизана славио сам, очекујем да тако буде и даље

Саного први пут пред српским новинарима: Сваки пут када сам играо против Партизана славио сам, очекујем да тако буде и даље

Вечерње новости 22.01.2020
Притисак увек постоји када сте фудбалер, свесно је прво појачање Црвене звезде. ТЕК је стигао и већ се опасно наоштрио да победи Партизан. Секу Саного, ново појачање Црвене звезде, на промоцији је истакао да га највише… »
Задовољство спортског сектора Звезде: Саного је оно што смо дуго тражили

Задовољство спортског сектора Звезде: Саного је оно што смо дуго тражили

Моззарт спорт 22.01.2020
„Појачање је у складу са жељом Дејана Станковића. Он је хтео доминантног, снажног дефанзивног везисту и ми смо реаговали“, поручује Мркела. Задовољство у спортском сектору Црвене звезде после оствареног трансфера Секуа Санога… »
"Част ми је што ћу носити његов: Дрес!" Секу Саного већ одушевио "делије": Једва чекам да опет победим Партизан!

"Част ми је што ћу носити његов: Дрес!" Секу Саного већ одушевио "делије": Једва чекам да опет победим Партизан!

Спортал блиц 22.01.2020
Црвена звезда је у Медија центру стадиона “Рајко Митић” представила новог фудбалера, Секу Санога, који је у редове српског првака стигао на једногодишњу позајмицу из Ал Итихада. Медијима се први обратио спортски директор Митар… »
Секу Саного: Сваки пут сам победио Партизан, поново ћу овде, то је најважније!

Секу Саного: Сваки пут сам победио Партизан, поново ћу овде, то је најважније!

Хот спорт 22.01.2020
Црвена звезда је данас на стадиону ‘Рајко Митић’ представила прво зимско појачање, везисту Секу Санога. Прво се присутним медијима обратио спортски диркетор Црвене звезде Митар Мркела. Он је представио Секуа Санога. – Саного… »
Вишеструка улога Санога у Звезди: Снага, брзина, техника и туторство над Петровићем

Вишеструка улога Санога у Звезди: Снага, брзина, техника и туторство над Петровићем

Моззарт спорт 22.01.2020
Велика очекивања од везисте са Обале Слоноваче на стадиону Рајко Митић. Црвена звезда је доласком Секуа Санога добила оно што је тражила. Физички доминантног играча, технички поткованог, брзог у транзицији и сигурног у предаји… »
Саного дошао да би Звезда могла да игра у формацији 4-4-2?

Саного дошао да би Звезда могла да игра у формацији 4-4-2?

Спортски журнал 22.01.2020
Новајлија по играчким и физичким карактеристикама идеалан за формацију са два шпица. Земљак Дидијеа Дрогбе у Црвеној звезди – први пут у историји клуба! Дефиловали су Мараканом бројни Африканци, али до доласка Секуа Санога… »

Вести дана »