Повезане вести
Реченица која је изазвала реакције, Саного већ успео да наљути ''Гробаре''?!
Спортске.нет 22.01.2020
Једна његова данашња изјава посебно је одјекнула међу присталицама Партизана. Црвена звезда је промовисала своје прво зимско појачање, то је 30-годишњи везиста из Обале Слоноваче Секу Саного, који је стигао на позајмицу из Ал… »
Саного има пик на црно-беле: Дерби ми је најважнији
Моззарт спорт 22.01.2020
Истина је, додуше, да је само једном савладао црно-беле, али не мари сад…. Појачање по укусу Дејана Станковића. Секу Саного је изабран да везном реду Црвене звезде донесе енергију, баш оно што јој је по мишљењу навијача… »
Саного: До сада сам увек побеђивао Партизан
Н1 Инфо 22.01.2020
Црвена звезда представила је Секу Санога као своје ново појачање. Реч је о играчу који је дошао на позајмицу до краја сезоне из Ал Итихада, а доведен је како би унео живост у средину терена црвено-белих. Фудбалер из Обале… »
Саного: Једва чекам дерби и победу Звезде
Мондо 22.01.2020
Фудбалер из Обале Слоноваче на промоцији у Љутице Богдана рекао је да зна да је "овде најважнији дерби против Партизана" и да са нестрпљењем очекује тај дуел. Фудбалер из Обале Слоноваче на промоцији у Љутице Богдана рекао је… »
Саного: Дерби је овде најважнији, једва чекам победу
Нови магазин 22.01.2020
Нови фудбалер Црвене звезде Секу Саного рекао је данас да је веома задовољан што је дошао у тај клуб и да једва чека "вечити" дерби са Партизаном, против кога је више пута играо и увек побеђивао. "Веома сам задовољан што сам… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 18 минутајош 12 повезаних
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Бизнис и финансије пре 28 минутајош 7 повезаних
У Аустралији почела примена забране друштвених мрежа за млађе од 16 година
НИН пре 58 минутајош 10 повезаних