Povezane vesti
"Kristijan Golubović nikoga ne moli, osim boga gospoda. Amin"
Mondo 22.01.2020
Golubović se oglasio povodom navoda da je želeo ulogu u seriji "Južni vetar"! Golubović se oglasio povodom navoda da je želeo ulogu u seriji "Južni vetar"! Nedavno su beogradski mediji preneli vest da je Kristijan Golubović, jedan od najpoznatijih… »
U mojoj ćeliji su snimali Južni vetar! Tražio sam samo ovo Kristijan iz Zabele besno o snimanju filma: Ja nikog Ne molim
Kurir 22.01.2020
Režiser Miloš Avramović nedavno je u intervjuu izneo tvrdnju da ga je Kristijan Golubović, koji trenutno služi kaznu u zatvoru Zabela zbog preprodaje droge, molio da mu da ulogu u filmu "Južni vetar". Ekipa filma je četiri dana snimala scene u zatvoru, a… »
Vesti dana »
Vodostaj Dunava u Apatinu i dalje na istorijskom minimumu, očekuje se blagi porast
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih
Cure detalji stravične nesreće u Srbiji; Kamion pokosio radnike; Nije im bilo spasa VIDEO
B92 pre 9 minutajoš 24 povezane
(Foto) Rusija gađala raketama centar za dronove u Kijevu: Poginulo 17 osoba, ranjeno 44
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 21 povezana
Apsolutni rekord: Dunav na ulazu u Srbiju dostiže minus 170 centimetara
BBC News pre 54 minutajoš 2 povezane
Đedović Handanović sa naftnim kompanijama: NIS podiže proizvodnju i stavlja operativne rezerve na raspolaganje tržištu
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih