Повезане вести

Видео: Мацрон 'избацио' израелске полицајце из цркве

Видео: Мацрон 'избацио' израелске полицајце из цркве

Ал Јазеера 22.01.2020
Мацрон је избацио припаднике израелске полиције из Цркве свете Ане, која представља француску територију, у старом дијелу Јерусалема. Цоуп де цолèре де #Мацрон цонтре ла полице исраéлиенне à Јéрусалем. Данс лес пас де Цхирац ен… »
Скандал у Јерусалиму; Макрон викао на изралеско обезбеђење: Напоље из француске цркве (видео)

Скандал у Јерусалиму; Макрон викао на изралеско обезбеђење: Напоље из француске цркве (видео)

Вечерње новости 22.01.2020
Не свиђа ми се то што се урадили испред мене! Излазите напоље! ПАРИЗ - ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА Не свиђа ми се то што се урадили испред мене! Излазите напоље! Тим речима, љут, вичући, тражио је данас француски председник Емануел… »
Макрон се вербално сукобио са полицајцима на улазу у цркву у Јерусалиму

Н1 Инфо 22.01.2020
Председник Француске Емануел Макрон тражио је од израелских полицајаца да га пусте да уђе у Цркву Свете Ане у Јерусалиму, што је било налик на инцидент који се догодио 1996. приликом посете тадашњег француског председника Жака… »

Данас 22.01.2020
Председник Француске Емануел Макрон тражио је данас од израелских полицајаца да га пусте да удје у Цркву Свете Ане у Јерусалиму, што је било налик на инцидент који се догодио 1996. приликом посете тадашњег француског председника… »

Вести дана »