Povezane vesti
Video: Macron 'izbacio' izraelske policajce iz crkve
Al Jazeera 22.01.2020
Macron je izbacio pripadnike izraelske policije iz Crkve svete Ane, koja predstavlja francusku teritoriju, u starom dijelu Jerusalema. Coup de colère de #Macron contre la police israélienne à Jérusalem. Dans les pas de Chirac en 1996… »
Skandal u Jerusalimu; Makron vikao na izralesko obezbeđenje: Napolje iz francuske crkve (video)
Večernje novosti 22.01.2020
Ne sviđa mi se to što se uradili ispred mene! Izlazite napolje! PARIZ - OD STALNOG DOPISNIKA Ne sviđa mi se to što se uradili ispred mene! Izlazite napolje! Tim rečima, ljut, vičući, tražio je danas francuski predsednik Emanuel Makron od pripadnika… »
Makron se verbalno sukobio sa policajcima na ulazu u crkvu u Jerusalimu
N1 Info 22.01.2020
Predsednik Francuske Emanuel Makron tražio je od izraelskih policajaca da ga puste da uđe u Crkvu Svete Ane u Jerusalimu, što je bilo nalik na incident koji se dogodio 1996. prilikom posete tadašnjeg francuskog predsednika Žaka Širaka. Izvor: Reuters "Ne… »
Makron se verbalno sukobio sa policajcima na ulazu u crkvu u Jerusalimu
Danas 22.01.2020
Predsednik Francuske Emanuel Makron tražio je danas od izraelskih policajaca da ga puste da udje u Crkvu Svete Ane u Jerusalimu, što je bilo nalik na incident koji se dogodio 1996. prilikom posete tadašnjeg francuskog predsednika Žaka Širaka. „Ne sviđa… »
Vesti dana »

Izdato upozorenje na toplotni talas u Srbiji, poslata SMS upozorenja, povećana opasnost od požara
NIN pre 10 minutajoš 29 povezanih

Fudbaleri Novog Pazara dočekali prvi evropski meč, incidenti sa poljskim navijačima
BBC News pre 20 minutajoš 22 povezane

Četvoro dece poginulo u urušavanju škole u Indiji, desetine zarobljene ispod ruševina
Euronews pre 35 minutajoš 9 povezanih