Повезане вести

Спектакуларна и филмска акција спашавања несрећне жене! (видео)

Спектакуларна и филмска акција спашавања несрећне жене! (видео)

Ало 23.01.2020
"Сва се тресем, још ме држи!" На завоју у близини Старачког дома у Задру, у четвртак рано ујутро возачица Нисана изгубила је контролу над аутомобилом и у покушају да исправи волан скоро завршила у мору. Ни НАТО више не може да га… »
Супруга пацијента о мужевљевим траумама из болнице: Рекао ми је "Доктор ме дира", а на питање где, одговорио је "Свуда"

Супруга пацијента о мужевљевим траумама из болнице: Рекао ми је "Доктор ме дира", а на питање где, одговорио је "Свуда"

Ало 23.01.2020
О сексуалном злостављању пацијента на Универзитетском клиничком центру РС у Бањалуци своје исказе су, поред медицинских радника са Клинике за анестезију и интензивно лечење, дали и блиски чланови породице, али и пацијент који… »
Шкаљарце ликвидирали плаћеници из Мексика

Шкаљарце ликвидирали плаћеници из Мексика

Ало 23.01.2020
Вође шкаљарског клана Игор Дедовић (43) и Стеван Стаматовић (43), који су сурово убијени у Атини пред децом, ликвидирани су по рецепту егзекутора из Мексика. Наши су у контакту с окрутним криминалцима око транспорта дроге, па су… »
"Престравио се када је чуо докторов глас": Сексуално злостављани пацијент овим речима шокирао супругу

"Престравио се када је чуо докторов глас": Сексуално злостављани пацијент овим речима шокирао супругу

Блиц 23.01.2020
Пацијент се налазио у изолованој „шок соби“ а када смо ушли унутра видели смо да га доктор Дарко Голић држи за главу и љуби у уста. Голић нас је само погледао и наставио, а ми смо изашли напоље, испричала је у шокантном… »
Сведоци о доктору који је злостављао пацијента: Гризао га по телу и полном органу, љубио у уста

Сведоци о доктору који је злостављао пацијента: Гризао га по телу и полном органу, љубио у уста

Телеграф 23.01.2020
- Стајао је изнад пацијента, својом руком држећи његову главу. Љубио га је у уста - рекао је колега осумњиченог начелника. О сексуалном злостављању пацијента на Универзитетском клиничком центру РС у Бањалуци своје исказе… »
"Држи га за главу и љуби у уста": Шокантан исказ медицинске сестре како је доктор злостављао пацијента

"Држи га за главу и љуби у уста": Шокантан исказ медицинске сестре како је доктор злостављао пацијента

Блиц 22.01.2020
Пацијент се налазио у изолованој „шок соби“, а када смо ушли унутра видели смо да га доктор Дарко Голић држи за главу и љуби у уста. Голић нас је само погледао и наставио, а ми смо изашли напоље, испричала је у шокантном… »

Вести дана »