Повезане вести
Спектакуларна и филмска акција спашавања несрећне жене! (видео)
Ало 23.01.2020
"Сва се тресем, још ме држи!" На завоју у близини Старачког дома у Задру, у четвртак рано ујутро возачица Нисана изгубила је контролу над аутомобилом и у покушају да исправи волан скоро завршила у мору. Ни НАТО више не може да га… »
Супруга пацијента о мужевљевим траумама из болнице: Рекао ми је "Доктор ме дира", а на питање где, одговорио је "Свуда"
Ало 23.01.2020
О сексуалном злостављању пацијента на Универзитетском клиничком центру РС у Бањалуци своје исказе су, поред медицинских радника са Клинике за анестезију и интензивно лечење, дали и блиски чланови породице, али и пацијент који… »
Шкаљарце ликвидирали плаћеници из Мексика
Ало 23.01.2020
Вође шкаљарског клана Игор Дедовић (43) и Стеван Стаматовић (43), који су сурово убијени у Атини пред децом, ликвидирани су по рецепту егзекутора из Мексика. Наши су у контакту с окрутним криминалцима око транспорта дроге, па су… »
"Престравио се када је чуо докторов глас": Сексуално злостављани пацијент овим речима шокирао супругу
Блиц 23.01.2020
Пацијент се налазио у изолованој „шок соби“ а када смо ушли унутра видели смо да га доктор Дарко Голић држи за главу и љуби у уста. Голић нас је само погледао и наставио, а ми смо изашли напоље, испричала је у шокантном… »
Сведоци о доктору који је злостављао пацијента: Гризао га по телу и полном органу, љубио у уста
Телеграф 23.01.2020
- Стајао је изнад пацијента, својом руком држећи његову главу. Љубио га је у уста - рекао је колега осумњиченог начелника. О сексуалном злостављању пацијента на Универзитетском клиничком центру РС у Бањалуци своје исказе… »
"Држи га за главу и љуби у уста": Шокантан исказ медицинске сестре како је доктор злостављао пацијента
Блиц 22.01.2020
Пацијент се налазио у изолованој „шок соби“, а када смо ушли унутра видели смо да га доктор Дарко Голић држи за главу и љуби у уста. Голић нас је само погледао и наставио, а ми смо изашли напоље, испричала је у шокантном… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 58 минутајош 29 повезаних
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 32 минутајош 42 повезане
Сензационално! Закон "Коначно свој на своме" донет на Вучићеву инцијативу даје невероватне резултате! За само пар сати 14.500 грађана поднело пријаву
Курир пре 8 минутајош 120 повезаних
Повећана тражња за еврима у мењачницама, НБС уверава да нема разлога за панику
Блоомберг Адриа пре 2 сатајош 22 повезане