Повезане вести
Драгић пребацио притисак на дончића: "Увек сам био ту за репрезентацију, сада он мора да води екипу!"
Спортал блиц 23.01.2020
Горан Драгић, кошаркаш Мајами Хита рекао је да неће играти за репрезентацију Словеније на квалификационом турниру за Олимпијске игре у Токију. - Када сам био младји, увек сам био ту за репрезентацију, без обзира на то ко је био… »
Проблеми за словенију: Дао сам све што имам, Словенија има младе играче, а Лука треба да буде вођа…
Хот спорт 23.01.2020
Словеначки кошаркаш Горан Драгић неће променити одлуку да не игра у дресу репрезентације чак ни због квалификационог турнира за Олимпијске игре. Плејмејкер Мајамија истакао је да је дао све што има… – Када сам био млађи показао… »
Словенци у проблему: Драгић најавио слободно лето
Моззарт спорт 23.01.2020
Из разумљивих разлога. Словеначки кошаркаш Горан Драгић рекао је да се његова одлука да не игра за репрезентацију неће променити ни због квалификационог турнира за Олимпијске игре. Олимпијске Игре 2020. године одржаће се у… »
Вести дана »
Навијачи Партизана прекинули први тренинг после Обрадовићевог одласка: Капитен Маринковић поручио да ће играчи „гинути за клуб“
Недељник пре 24 минутајош 67 повезаних
Вучић телефоном разговарао са Орбаном о енергетској ситуацији у Србији
Бета пре 4 сатијош 43 повезане