Повезане вести
Звезда храбро пала у Барселони: Дала је све и изгубила у последњем минуту!
Мондо 23.01.2020
Црвено-бели у Шпанији одиграли један од најбољих мечева ове сезоне, али то није било довољно да падне екипа Светислава Пешића. Црвено-бели у Шпанији одиграли један од најбољих мечева ове сезоне, али то није било довољно да… »
Пешић: Звезда боље игра у гостима
Н1 Инфо 23.01.2020
Тренер кошаркаша Барселоне Светислав Пешић пред утакмицу са Црвеном звездом рекао је да су црвено-бели у бољој форми у односу на њихов први меч који је игран у Београду. "Црвена звезда је сада боља у односу на наш први меч… »
Светислав Пешић: Црвеној звезди код куће смета притисак, не знам ко га намеће…
Хот спорт 23.01.2020
Црвено-бели вечерас од 21 сат гостују Барселони у оквиру 21. кола кошаркашке Евролиге. Пред сам меч Светислав Пешић је изашао пред новинаре и изнео је своја очекивања. – Црвена звезда је сада боља у односу на наш први меч, иако… »
Кари Пешић приметио: "Звезди смета притисак, не знам ко га намеће..."
Спортске.нет 23.01.2020
"Црвено-бели" вечерас гостују Барселони. Тренер Барселоне Светислав Пешић истакао је да "Црвено-бели" вечерас од 21 сат гостују Барселони у оквиру 21. кола кошаркашке Евролиге. "Црвена звезда је сада боља у односу на наш први… »
Пешић о Звезди: Очигледно да смета притисак у Београду, а не знам ко га намеће
Спортски журнал 23.01.2020
- Од нашег првог меча подигла је квалитет и довела три добра појачања, на челу са Штимцем - каже чувени Кари. Тешко ће током сезоне било који тренер преко усана превалити да му је све потаман. Поготово не неко као што је… »
Звезди смета нереалан притисак код куће: Кари проговорио о црвено-белима, Кокошкову и репрезентацији
Телеграф 23.01.2020
- Очигледно да екипи смета так неки притисак у Београду, а не знам ко га намеће и да ли је реалан - каже Светислав Пешић. Кошаркаши Црвене звезде гостују Барселони у мечу 21. кола Евролиге, пред који је тренер Каталонаца… »
Вести дана »
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 2 сатајош 9 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 2 сатајош 3 повезане
Стефановић (ССП): Вучићева идеја о уласку Западног Балкана у ЕУ звучи невероватно
Бета пре 4 минутајош 23 повезане