Povezane vesti
Zvezda hrabro pala u Barseloni: Dala je sve i izgubila u poslednjem minutu!
Mondo 23.01.2020
Crveno-beli u Španiji odigrali jedan od najboljih mečeva ove sezone, ali to nije bilo dovoljno da padne ekipa Svetislava Pešića. Crveno-beli u Španiji odigrali jedan od najboljih mečeva ove sezone, ali to nije bilo dovoljno da padne ekipa Svetislava… »
Pešić: Zvezda bolje igra u gostima
N1 Info 23.01.2020
Trener košarkaša Barselone Svetislav Pešić pred utakmicu sa Crvenom zvezdom rekao je da su crveno-beli u boljoj formi u odnosu na njihov prvi meč koji je igran u Beogradu. "Crvena zvezda je sada bolja u odnosu na naš prvi meč, iako je i tada bila… »
Svetislav Pešić: Crvenoj zvezdi kod kuće smeta pritisak, ne znam ko ga nameće…
Hot sport 23.01.2020
Crveno-beli večeras od 21 sat gostuju Barseloni u okviru 21. kola košarkaške Evrolige. Pred sam meč Svetislav Pešić je izašao pred novinare i izneo je svoja očekivanja. – Crvena zvezda je sada bolja u odnosu na naš prvi meč, iako je i tada… »
Kari Pešić primetio: "Zvezdi smeta pritisak, ne znam ko ga nameće..."
Sportske.net 23.01.2020
"Crveno-beli" večeras gostuju Barseloni. Trener Barselone Svetislav Pešić istakao je da "Crveno-beli" večeras od 21 sat gostuju Barseloni u okviru 21. kola košarkaške Evrolige. "Crvena zvezda je sada bolja u odnosu na naš prvi meč, iako je i tada… »
Pešić o Zvezdi: Očigledno da smeta pritisak u Beogradu, a ne znam ko ga nameće
Sportski žurnal 23.01.2020
- Od našeg prvog meča podigla je kvalitet i dovela tri dobra pojačanja, na čelu sa Štimcem - kaže čuveni Kari. Teško će tokom sezone bilo koji trener preko usana prevaliti da mu je sve potaman. Pogotovo ne neko kao što je Svetislav Pešić… »
Zvezdi smeta nerealan pritisak kod kuće: Kari progovorio o crveno-belima, Kokoškovu i reprezentaciji
Telegraf 23.01.2020
- Očigledno da ekipi smeta tak neki pritisak u Beogradu, a ne znam ko ga nameće i da li je realan - kaže Svetislav Pešić. Košarkaši Crvene zvezde gostuju Barseloni u meču 21. kola Evrolige, pred koji je trener Katalonaca SvetislavPešić govorio… »
Vesti dana »
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Željko Obradović posle pobede nad Virtusom: Posao mi je da budem ljut
Danas pre 49 minutajoš 1 povezana
Amnesti: Trampov plan za Gazu zapaljiv, nečuven i sramotan, krši međunarodno pravo
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
"Gastoz mamin: Dečko?" Prva izjava sina Keti o "Eliti" i Nenadu, o Anđeli žestoko: "Ona je delulu žena"
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana