Povezane vesti
Amerikanci zapretili novom komandantu: Čeka ga sudbina Sulejmanija
Vesti online 23.01.2020
Novog komandanta elitnog odreda „Kuds“ Korpusa Čuvara islamske revolucije Ismaila Kanija čeka sudbina njegovog prethodnika, generala Kasema Sulejmanija, ako bude ubijao Amerikance, rekao je specijalni predstavnik SAD za Iran Brajan Huk u intervjuu za… »
Američka prijetnja Soleimanijevom nasljedniku za Iran je 'znak terorizma'
Al Jazeera 23.01.2020
Esmaila Ghaanija zadesit će sudbina Qassema Soleimanija ako bude slijedio isti put ubijanja Amerikanaca, kaže Brian Hook. Prijetnja Sjedinjenih Američkih Država da će ubiti nasljednika iranskog generala Qassema Soleimanija znak je američkog ciljanog… »
"Stići će ga ista sudbina": Vašington preti Sulejmanijevom zameniku
Blic 23.01.2020
Ukoliko novi komandant jedinice "Kuds" Iranske revolucionarne garde Esmail Gani bude ubijao Amerikance, stići će ga ista sudbina kao i njegovog prethodnika Kasema Sulejmanija, izjavio je specijalni predstavnik SAD za Iran Brajan Huk. On je u intervjuu za… »
Vesti dana »
Izveštaj OEBS-a: Pašinjan tokom predizborne kampanje javno pretio opoziciji
Sputnik pre 1 satjoš 66 povezanih
Grad Čačak ukinuo vanrednu situaciju, stanje sa vodom se konačno normalizovalo
Blic pre 40 minutajoš 27 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 2 satajoš 44 povezane
"Upotrebljen najnoviji arsenal naoružanja na Izraelu" Tramp pozvao Netnjahua: Ja sam glavni! Ja vučem poteze!
Kurir pre 25 minutajoš 31 povezana
Broj žrtava razornog zemljotresa na Filipinima porastao na 32, više od 200 povređenih
Euronews pre 30 minutajoš 51 povezana