Повезане вести
Бившу задругарку дечко верио на врху Бурж калифе! Овај моменат ће памтити заувек, а многе девојке ће јој завидети (фото)
Курир 23.01.2020
Некадашња учесница ријалити програма ''Задруга 1'' Андријана Радоњић је озваничила своју везу веривши се на једном од најегзотичнијих локација - Бурж Калифи. Андријана је са својим дечком Франетом отпутовала у Дубаи одакле… »
Бивша задругарка стаје на луди камен! Показала прстен! (фото)
Ало 23.01.2020
Кад ће певачица стати пред олтар са својим изабраником остаје да сазнамо... Некадашња учесница ријалити програма ''Задруга'', Пинкова звезда Андријана Радоњић отпутовала је са својим дечком Франетом у Дубаи, одакле свакодневно… »
То је стварно била љубав на први поглед! Андријана објаснила све: Нисам очекивала прстен, не знам шта ме је снашло!
Курир 23.01.2020
Андријану Радоњић дечко Фране Микулић запросио је током одмора у Дубаију. Певачица и бивша задругарка похвалила се прстеном с врха Бурџ Калифе. "Рекла сам да", писало је уз објаву којом је и покренута лавина коментара. Само… »
Верила се бивша учесница Задруге и некадашња Ђексонова девојка!
Мондо 23.01.2020
Певачица рекла "ДА"! Певачица рекла "ДА"! Некадашња учесница ријалити програма Задруга, Андријана Радоњић отпутовала је са својим дечком Франетом у Дубаи, одакле свакодневно објављује романтичне фотографије на Инстаграму. Осим… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 24 минутајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане