Повезане вести

У хаустору зграде пронађена напуштена беба: Дете пронашла чистачица

У хаустору зграде пронађена напуштена беба: Дете пронашла чистачица

Телеграф 24.01.2020
Бебу је пронашла чистачица која одржава један локал у близини Сајмишта у Дервенти. У хаустору једне зграде на Сајмишту у Дервенти јутрос је пронађена напуштена беба. У Полицијској управи Добој су потврдили овај случај и рекли да… »
Туга: Мајка која је оставила бебу у Дервенти има још једно дете од три године

Туга: Мајка која је оставила бебу у Дервенти има још једно дете од три године

Телеграф 24.01.2020
Бебу остављену у хаустору једне зграде у Дервенти пронашла је Мирјана Јевтић, чистачица оближњег кафића. Чистачица једног кафића пронашла је јутрос у хаустору зграде у Дервенти дечака старог само месец дана, а полиција је… »
Пронађена напуштена једномесечна беба: Чистачица нашла дечака на степеништу зграде

Пронађена напуштена једномесечна беба: Чистачица нашла дечака на степеништу зграде

Вечерње новости 24.01.2020
У хаустору једне зграде на Сајмишту у Дервенти у петак ујутро је пронађена напуштена беба. У хаустору једне зграде на Сајмишту у Дервенти у петак ујутро је пронађена напуштена беба, сазнају "Независне". Брзом реакцијом полиције… »
"Ништа није слутило да ће то урадити": Жена која је оставила бебу је самохрана мајка

"Ништа није слутило да ће то урадити": Жена која је оставила бебу је самохрана мајка

Блиц 24.01.2020
Жена која је оставила бебу јутрос није била под посебним надзором Центра за социјални рад у Дервенти, јер у досадашањем њеном понашању ништа није указивало да би могла оставити бебу. Рекла је ово за Српскаинфо директорица… »
"Плашила сам се да је узмем": Жена која је нашла бебу испричала језиво искуство, полиција идентификовала мајку

"Плашила сам се да је узмем": Жена која је нашла бебу испричала језиво искуство, полиција идентификовала мајку

Блиц 24.01.2020
Мирјана Јевтић, чистачица кафића из Дервенте у близини којег је јутрос пронађена напуштена беба, рекла је да је беба пронађена око 5.20. – Када сам дошла на посао у пролазу зграде који се налази у близини кафића угледала сам… »
У Дервенти пронађена напуштена беба: Чистачица нашла дете у хаустору једне зграде!

У Дервенти пронађена напуштена беба: Чистачица нашла дете у хаустору једне зграде!

Курир 24.01.2020
У хаустору једне зграде на Сајмишту у Дервенти јутрос је пронађена напуштена беба. У Полицијској управи Добој су потврдили овај случај и рекли да је беба жива и здрава и да је задржана у болници. Грађани Дервенте су јутрос… »
Шок у Дервенти: У хаустору зграде пронађена напуштена беба

Шок у Дервенти: У хаустору зграде пронађена напуштена беба

Блиц 24.01.2020
У хаустору једне зграде на Сајмишту у Дервенти јутрос је пронађена напуштена беба, сазнаје Српскаинфо. У Полицијској управи Добој су нам потврдили овај случај и рекли да је беба жива и здрава и да је задржана у болници. Грађани… »

Вести дана »