Povezane vesti
Bez vode deo Podbare, Petrovaradina, Kamenice i Bukovca
Dnevnik 24.01.2020
NOVI SAD: Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 13 sati biti Ulica Stevana Milovanova će bez vode biti do 13. a naselje Širine u Petrovaradinu do 12 sati. Takođe zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 14 sati Donja Baranja u… »
Donje Sajlovo bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 24.01.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Donje Sajlovo. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Bez vode Čardak i deo Bukovca
Radio 021 24.01.2020
Zbog radova na sanaciji havarija, bez vode su delovi Sremske Kamenice i Bukovca. Donja Baranja u Bukovcu bez vode je do 14 sati. Do 13 sati vode nema u naselju Čardak u Sremskoj Kamenici. U "Vodovodu" navode da postoji mogućnost da će u toku radova… »
Delovi Sremske Kamenice i Bukovca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 24.01.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti naselje Čardak u Sremskoj Kamenici, a do 14 sati Donja Baranja u Bukovcu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Bez vode delovi Petrovaradina i Podbare
Radio 021 24.01.2020
Zbog radova na sanaciji havarija, bez vode su delovi Petrovaradina i Podbare. Naselje Širine u Petrovaradinu bez vode je do 12 časova. Ulica Stevana Milovanova na Podbari vode nema do 13 sati. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude… »
Ulica Stevana Milovanova i deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 24.01.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Stevana Milovanova u Novom Sadu, a do 12 sati naselje Širine u Petrovaradinu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Vesti dana »
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom: Srbija mora da bude vojno neutralna
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Dan za glasanje u Skupštini Srbije, pred poslanicima predlog budžeta
RTS pre 26 minutajoš 1 povezana