Povezane vesti
"Borila sam se sa demonima, bila sam slomljena": Milica Todorović progovorila o bolnom raskidu i ljubavi sa Petrom Strugarom
Blic 24.01.2020
Milica Todorović dugo nije želela da govori o raskidu sa koreografom Milošem Paunovićem, ali sada je odlučila da progovori o tome kroz koliko bolan razlaz je prošla. - Nije lako okončati vezu posle posle šest godina. Kada ste s nekim toliko vremena i… »
Milica bila je očajna posle raskida s Milošem! Mesecima sam se borila sa demonima, a onda je došao Petar! Njena ispovest
Kurir 24.01.2020
Milica Todorović i Petar Strugar više ne kriju svoju tromesečnu ljubav. Mlada pevačica i glumac su se upoznali na snimanju njenog spota, a spojio ih je, kako je Milica, ni manje ni više nego pravi konj. Naime, Todorovićeva i Strugar su zaljubljenici u… »
Vesti dana »

Šok! Evropa "minira" sastanak Trampa i Putina: Zvaničnici EU i Ukrajine ponudili kontrapredlog, žele da budu uključeni u pregovore!
Kurir pre 7 minutajoš 29 povezanih

Katai presudio TSC: Crvena zvezda minimalcem napravila uvertiru za revanš sa Lehom
Kurir pre 26 minutajoš 46 povezanih

Tramp otkrio vreme i mesto sastanka sa Putinom: Odabrao bivšu rusku teritoriju!
Blic pre 52 minutajoš 151 povezana

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih