Повезане вести
Ђоковић: Жеља ми је да задржим овај сервис до краја АО
Н1 Инфо 24.01.2020
На конференцији за медије после меча против Јапанца Нишиоке, новинаре је највише занимало то, колико је Новак задовољан својом игром. У мору питања, ниједно се није односило на противника у осмини финала, Аргентинца Дијега… »
Ђоковић: Не једем месо и поносан сам због тога
РТС 24.01.2020
Поносан сам што сам престао да једем месо, јер је то пре свега била етичка одлука и не само ствар исхране. Иако су ме многи критиковали и сумњали, успео сам – истакао је Новак Ђоковић. Српски тенисер рекао је на конференцији за… »
Новак Ђоковић објаснио зашто не једе месо: "То није само дијета"
Мондо 24.01.2020
У почетку је било много критика, било је много сумњи, много знакова питања, присећа се Новак, и наводи своје разлоге за то што је постао вегетаријанац. У почетку је било много критика, било је много сумњи, много знакова… »
Ђоковић се отворио као ретко кад! "Људи су ме критиковали, променио сам животни стил због клања животиња!" /видео/
Спортал блиц 24.01.2020
На конференцији за медије после меча против Јапанца Нишиоке, новинаре је највише занимало то, колико је Новак задовољан својом игром. У мору питања, ниједно се није односило на противника у осмини финала, Аргентинца Дијега… »
Нисам могао више да гледам клање животиња: Ђоковић коначно открио зашто не једе месо!
Телеграф 24.01.2020
Новак је рекао да је трпео критике због новог начина исхране и да су многи сумњали у њега, чак и у његовом најближем окружењу. Новак Ђоковић је после победе над Јапанцем Јошихитом Нишиоком обезбедио пласман у 4. коло… »
Вести дана »
Путинов саветник: Састанак у Кремљу САД и Русије о Украјини био продуктиван, али још има посла
Бета пре 1 сатјош 4 повезане
ЦИК у Приштини одбила да верификује Српску листу за изборе у децембру
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Херојски! Припадници Горске службе спасили војнике БиХ с врха планине Чврснице (фото)
Курир пре 49 минутајош 1 повезана