Повезане вести

''Делфинима'' необично, али припреме за Токио су већ почеле!

''Делфинима'' необично, али припреме за Токио су већ почеле!

Спортске.нет 24.01.2020
Ватерполо репрезентативац Србије Андрија Прлаиновић рекао је данас да његова екипа на Европском првенству у Будимпешти може да види које ствари треба да поправи уочи Олимпијских игара у Токију. Србија је данас победила Грчку са… »
Савић: Нисмо навикли, ово је као брачна криза

Савић: Нисмо навикли, ово је као брачна криза

Дневник 24.01.2020
БУДИМПЕШТА: Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић изјавио је да је победа против Грчке битна због менталног аспекта јер је екипа после седам година играла утакмицу за пласман, а не за медаљу. "Овај тим није… »
Дедовић: Највећи мотив је да се игра за Србију

Дедовић: Највећи мотив је да се игра за Србију

Дневник 24.01.2020
БУДИМПЕШТА: Млади српски ватерполиста Никола Дедовић изјавио је да је победа против Грчке битна и да екипа наставља даље јер жели победом да заврши турнир. "Најбитније је да смо победили. Идемо даље, мислим да је јако битно да… »
Савић насмејао новинаре: Ово је као брачна криза - сваких седам година

Савић насмејао новинаре: Ово је као брачна криза - сваких седам година

Мондо 24.01.2020
"Драго ми је да сте постали стручњаци за ватерполо и да све видите!", била је прва порука Дејана Савића после победе над Грцима у првој утакмици разигравања за пласман од петог до осмог места. "Драго ми је да сте постали… »
„Брачна криза” ватерполиста! Дејан Савић насмејао Србију до суза и открио шта су „делфини” крили!

„Брачна криза” ватерполиста! Дејан Савић насмејао Србију до суза и открио шта су „делфини” крили!

Спортал блиц 24.01.2020
Дејан Савић је био изузетно добро расположен након тријумфа Србије над Грчком са 12:9 и показао да када је он у питању не постоје обичне и клишериране изјаве. - Драго ми је да сте постали стручњаци за ватерполо, да све видите… »
"Душко је тотално урушио: Здравље!" Митровић открио да је Пијетловић играо против Шпанаца са високом температуром, и не само…

"Душко је тотално урушио: Здравље!" Митровић открио да је Пијетловић играо против Шпанаца са високом температуром, и не само…

Спортал блиц 24.01.2020
Ватерполисти Србије савладали су Грчку са 12:9, а након меча је Стефан Митровић био неупоредиво боље расположен него пре два дана. Најпре је открио оно о чему није било речи до сада, а то је да чак четири играча ватерполо… »
Ово је други пут за 15 година да сам испао пре полуфинала: Прлаиновић ЕП описао као успутну станицу

Ово је други пут за 15 година да сам испао пре полуфинала: Прлаиновић ЕП описао као успутну станицу

Телеграф 24.01.2020
Хтели смо бар за пето да се боримо, каже искусни Прлаиновић. Ватерполиста Србије Андрија Прлаиновић каже да је победа над Грчком у мечу доигравања за пласман од петог до осмог места на Европском првенству у Будимпешти, вратила… »
Филиповић о оном голу: Кад вам је жена одбојкашица…

Филиповић о оном голу: Кад вам је жена одбојкашица…

Мондо 24.01.2020
"Ово је тек други пут да смо испали у четвртфиналу и надам се никад више", рекао је много боље расположени капитен репрезентације Србије. "Ово је тек други пут да смо испали у четвртфиналу и надам се никад више", рекао је много… »

Вести дана »