Повезане вести
''Делфинима'' необично, али припреме за Токио су већ почеле!
Спортске.нет 24.01.2020
Ватерполо репрезентативац Србије Андрија Прлаиновић рекао је данас да његова екипа на Европском првенству у Будимпешти може да види које ствари треба да поправи уочи Олимпијских игара у Токију. Србија је данас победила Грчку са… »
Савић: Нисмо навикли, ово је као брачна криза
Дневник 24.01.2020
БУДИМПЕШТА: Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић изјавио је да је победа против Грчке битна због менталног аспекта јер је екипа после седам година играла утакмицу за пласман, а не за медаљу. "Овај тим није… »
Дедовић: Највећи мотив је да се игра за Србију
Дневник 24.01.2020
БУДИМПЕШТА: Млади српски ватерполиста Никола Дедовић изјавио је да је победа против Грчке битна и да екипа наставља даље јер жели победом да заврши турнир. "Најбитније је да смо победили. Идемо даље, мислим да је јако битно да… »
Савић насмејао новинаре: Ово је као брачна криза - сваких седам година
Мондо 24.01.2020
"Драго ми је да сте постали стручњаци за ватерполо и да све видите!", била је прва порука Дејана Савића после победе над Грцима у првој утакмици разигравања за пласман од петог до осмог места. "Драго ми је да сте постали… »
„Брачна криза” ватерполиста! Дејан Савић насмејао Србију до суза и открио шта су „делфини” крили!
Спортал блиц 24.01.2020
Дејан Савић је био изузетно добро расположен након тријумфа Србије над Грчком са 12:9 и показао да када је он у питању не постоје обичне и клишериране изјаве. - Драго ми је да сте постали стручњаци за ватерполо, да све видите… »
"Душко је тотално урушио: Здравље!" Митровић открио да је Пијетловић играо против Шпанаца са високом температуром, и не само…
Спортал блиц 24.01.2020
Ватерполисти Србије савладали су Грчку са 12:9, а након меча је Стефан Митровић био неупоредиво боље расположен него пре два дана. Најпре је открио оно о чему није било речи до сада, а то је да чак четири играча ватерполо… »
Ово је други пут за 15 година да сам испао пре полуфинала: Прлаиновић ЕП описао као успутну станицу
Телеграф 24.01.2020
Хтели смо бар за пето да се боримо, каже искусни Прлаиновић. Ватерполиста Србије Андрија Прлаиновић каже да је победа над Грчком у мечу доигравања за пласман од петог до осмог места на Европском првенству у Будимпешти, вратила… »
Филиповић о оном голу: Кад вам је жена одбојкашица…
Мондо 24.01.2020
"Ово је тек други пут да смо испали у четвртфиналу и надам се никад више", рекао је много боље расположени капитен репрезентације Србије. "Ово је тек други пут да смо испали у четвртфиналу и надам се никад више", рекао је много… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 1 сатјош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана