Povezane vesti
Ovo je prvi pacijent koji je preživeo smrtonosni virus: Bio sam u karantinu, a ozdravio sam iz samo jednog razloga!
Kurir 24.01.2020
Prvi pacijent koji se oporavio od novog koronavirusa, 23-godišnji Huang, otkrio je kako je izgledalo njegovo lečenje i kakvi su simptomi bolesti zbog koje je završio u karantinu. "Nekoluko puta sam imao groznicu od 28. decembra do 2. januara. Lečen… »
Ispovest prvog pacijenta koji se oporavio od opakog virusa: "Nisam mogao da se pomeram, ozdravio sam samo iz jednog razloga"
Blic 24.01.2020
Prvi pacijent koji se oporavio od novog koronavirusa, 23-godišnji Huang, otkrio je za kineske medije kako je izgledao proces lečenja i kakvi su simptomi bolesti koja ga je odvela u karantin. - Više puta sam imao groznicu od 28. decembra do 2. januara… »
Vesti dana »

Nađena Dunja Marković (2) iz uba! Pas tragač pronašao devojčicu - evo u kakvom je stanju (foto, video)
Blic pre 50 minutajoš 74 povezane

Sa kakvim se preprekama suočava evropski mirovni plan za Ukrajinu
BBC News pre 56 minutajoš 14 povezanih

Prve reakcije berze na Trampove carine: Indeksi akcija na Volstritu naglo pali, strahuje se od rasta inflacije
Blic pre 20 minutajoš 14 povezanih

O čemu danas sve raspravlja parlament: Samo za Srbijagas i EPS novi krediti od blizu 400 miliona evra
Nedeljnik pre 44 minutajoš 11 povezanih

Amerika zavrće slavinu: Tramp stopirao vojnu pomoć Ukrajini nakon rasprave sa Zelenskim
Blic pre 15 minutajoš 10 povezanih