Povezane vesti
Ovo je prvi pacijent koji je preživeo smrtonosni virus: Bio sam u karantinu, a ozdravio sam iz samo jednog razloga!
Kurir 24.01.2020
Prvi pacijent koji se oporavio od novog koronavirusa, 23-godišnji Huang, otkrio je kako je izgledalo njegovo lečenje i kakvi su simptomi bolesti zbog koje je završio u karantinu. "Nekoluko puta sam imao groznicu od 28. decembra do 2. januara. Lečen sam u… »
Ispovest prvog pacijenta koji se oporavio od opakog virusa: "Nisam mogao da se pomeram, ozdravio sam samo iz jednog razloga"
Blic 24.01.2020
Prvi pacijent koji se oporavio od novog koronavirusa, 23-godišnji Huang, otkrio je za kineske medije kako je izgledao proces lečenja i kakvi su simptomi bolesti koja ga je odvela u karantin. - Više puta sam imao groznicu od 28. decembra do 2. januara… »
Vesti dana »
"Za postupak legalizacije prijavljeno više od 45.000 objekata" Sofronijević: Vrlo je jednostavna procedura
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Ukida se ovo stajalište u Beogradu Izmene traju sve do februara, evo šta je sa linijama javnog prevoza
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Studenti Pravnog fakulteta obeležili godinu dana od početka blokade ovog fakulteta: Govor ispred Predsedništva, podrška tužiocima
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Pijan udarao sestru u glavu, pa nasrnuo na oca: Užas u Obrenovcu, muškarac (29) uhapšen zbog porodičnog nasilja
Blic pre 6 satijoš 3 povezane