Повезане вести

Мићуновић изнео само два решења за рушење Вучића: Власт се може добити само на изборима или револуцијом

Мићуновић изнео само два решења за рушење Вучића: Власт се може добити само на изборима или револуцијом

Правда 25.01.2020
Док сам био председник странке, прве четири ратне године, било је оштрих дебата о текућој политици, неки су и напуштали странку, али нико није искључен нити неки одбор распуштен. Сматрам да се степен демократичности мери… »
Мићуновић: Очекивао сам оштрију реакцију ДС-а и СзС-а на Обрадовићев твит

Мићуновић: Очекивао сам оштрију реакцију ДС-а и СзС-а на Обрадовићев твит

Нови магазин 25.01.2020
Некадашњи председник Демократске странке Драгољуб Мићуновић изјавио је да га не интересује лидер Двери Бошко Обрадовић, али да јесте очекивао оштрију реакцију Савеза за Србију и Демократске странке након Обрадовићевог твита… »
Мићуновић: Очекивао сам оштрију реакцију ДС и СзС на Обрадовићев твит

Мићуновић: Очекивао сам оштрију реакцију ДС и СзС на Обрадовићев твит

Н1 Инфо 25.01.2020
Некадашњи председник Демократске странке Драгољуб Мићуновић изјавио је да га не интересује лидер Двери Бошко Обрадовић, али да јесте очекивао оштрију реакцију Савеза за Србију и Демократске странке након Обрадовићевог твита… »
Мићуновић: Власт се може добити само на изборима или револуцијом

Мићуновић: Власт се може добити само на изборима или револуцијом

Данас 25.01.2020
Посланик и први председник Демократске странке говори за Данас Демократска странка није никада неговала ‘монолитност’, увек је било расправа о идејним и програмским питањима, али није било оваквог ‘тренирања строгоће’ и… »

Вести дана »